X


Kantasormukset

Klassisen tyylikkäät kantasormukset Kultajousesta!

Kantasormuksien trendi kasvaa alati eikä suotta! Nämä varsin perinteiset miesten sormukset ovat tyylikäs lisä juhlapukeutumista täydentämään. Kantasormus on yleistynyt myös arkikäytössä, ja niitä yhdistetään myös usein yhteen useiden muiden sormusten kanssa. Tutustu valikoimaamme ja löydä tyylikäs kantasormus itselle tai lahjaksi!

Mikä on kantasormus?

Nykyaikaiset kantasormukset ovat perintöä entisaikojen sinettisormuksista. Sinettisormus oli eräänlainen allekirjoituksen merkki, sillä sen avulla sinettisormuksen käyttäjä saattoi painaa yksilöllisen sinettinsä esimerkiksi kirjekuoren sulkeakseen. Sinettisormuksen kantaja oli usein merkittävässä asemassa oleva henkilö, ja sormuksen paikka oli usein pikkurillissä. Varsin miehisen sinettisormuksen katsottiin myös olevan miehisen vallan, vaurauden sekä älykkyyden merkki. 

Kantasormus käyttö

Entisaikojen sinettisormuksista pohjautuvat nykyaikaiset kantasormukset ovat varsin yleinen näky miesten sormessa. Nykyiset kantasormukset ovat kuitenkin ilmeeltään perinteisiä sinettisormuksia pelkistetympiä. Siinä missä kantasormus on usein mielletty juhla-asun yhteydessä käytettäväksi, näkee kantasormuksia nykyään yhä enemmän myös arkikäytössä. Kantasormuksen paikka on tavallisesti joko etusormessa tai pikkurillissä, mutta kantasormuksen paikan voi valita vapaasti omien mieltymysten mukaisesti. Etenkin silloin, jos kantasormuksen kanssa yhdistetään muita sormuksia, voi sormuksen paikkaa vaihtaa huoletta.

Miten yhdistää kantasormus

Perinteikäs kantasormus taipuu myös osaksi näyttävämpää kokonaisuutta. Juhla-asussa kantasormus istuu erinomaisesti yhteen kalvosinnappien sekä solmioneulan kanssa. Arjessa kantasormuksen voi puolestaan yhdistää haluamallaan tavalla esimerkiksi rannekorujen, korvakorujen ja riipusten pariksi. Lopulta vain taivas on rajana, sillä tyylikäs kantasormus taipuu osaksi mitä tahansa kokonaisuutta!

Kantasormus lahjaksi

Klassisen tyylikäs kantasormus on erinomainen lahjaidea isälle tai pojalle. Kantasormus sopii lahjaksi kaiken ikäisille miehille, ja vaikkei sormus heti pääsisikään käyttöön, voi siitä tulla merkityksellinen myös myöhemmässä elämänvaiheessa. Kantasormus sopii kastelahjaksi, rippilahjaksi, valmistujaislahjaksi, huomenlahjaksi tai muun merkkipäivän johdosta annettavaksi. Se on lahja, jota mies arvostaa. Kantasormus on myös varsin tyypillinen kastelahja pojalle. Pienenpientä kastesormusta voi tulevaisuudessa käyttää esimerkiksi riipuksena siroon ketjuun pujotettuna. Katso valikoimamme kastelahjat ja löydä kantasormus lahjaksi pojalle.

Kantasormus Kultajousesta

Valikoimastamme löydät tyylikkäät kantasormukset jokaiseen makuun ja hintaluokkaan sopivasti. Meiltä perinteiset Suomileijona kantasormukset, kultaiset kantasormukset, hopeiset kantasormukset sekä lasten kantasormukset. Tilaa kantasormus helposti Kultajousen verkkokaupasta - yli 50€ tilauksiin toimituskulut 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin.

Katso myös valikoimamme kaikki sormukset, miesten sormukset sekä miesten korut. Meiltä myös upeat kihlasormukset sekä vihkisormukset. Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää

35
  1187

 

Kultainen kantasormus, kuvioreuna

_20146193

489,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, onyx raidat

_20146190

549,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, rosoinen pinta

_20131824

629,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kantasormus, musta onyx

_20122628

59,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, Suomileijona

_20107391

1187,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Lasten hopeinen kastesormus, Suomileijona

_20103733

35,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, onyx

_20093306

659,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, pyöreä

_20086770

399,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kantasormus, Suomileijona

_20085939

109,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Lasten kultainen kastesormus, kantasormus

15289

119,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää