X


Korttilompakot ja korttikotelot

Näppärä korttikotelo on arjen luottotuote!


Kultajousen verkkokaupasta löydät lompakot, korttikotelot ja korttilompakot miehille ja naisille. Käytännöllisen kokoinen korttikotelo on kasvattanut suosiotaan huimasti, eikä suotta. Näppärän kokonsa lisäksi laadukas RFID -turvallinen korttikotelo suojaa korttejasi skannaukselta ja kopioinnilta, sekä tietenkin taittumiselta. Valikoimamme Ögon Design korttikotelot ovat lisäksi varsin tyylikkään näköisiä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja. Ögon Design valikoimasta löydät sekä trendikkäitä korttikoteloja kuten myös erilaisia korttilompakoita. Tutustu valikoimaamme ja tilaa!

Miksi valita korttikotelo?

Yhä useampi vaihtaa perinteisen, usein melko isokokoisen lompakon yksinkertaiseen korttikoteloon. Usein syy vaihtamiselle on se, ettei käteistä tule kannettua mukana, ja näin ollen tyhjillään oleva isohko lompakko vie vain turhaa tilaa laukusta, repusta tai taskusta. Korttikotelo on näppärän kokoinen lompakko, johon mahtuvat kaikki oleelliset arvotavarasi.

Kaikki valikoimamme Ögon Design korttikotelot on RFID -suojattu, joten ne suojaavat korttejasi skannaukselta tai kopioinnilta. Kestävä alumiinikotelo puolestaan kestää arjen kolhut ja roiskeet, joten sitäkään ei tarvitse murehtia. Käytännöllisen kokonsa lisäksi korttikotelo on siis turvallinen valinta.

Valikoimamme Ögon Design mallistosta löydät perinteisen korttikotelon lisäksi myös ikonisen Smartcase V2.0 korttilompakon, jossa on korttien lisäksi tilaa myös seteleille. Ögon Design Cascade Zipper mallista puolestaan löytyy myös kolikkotasku.

Tilaa tarpeisiisi sopiva korttikotelo tai korttilompakko helposti Kultajousen verkkokaupasta! Yli 50€ tilauksiin toimitusmaksu 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!
Lue lisää

39
  64

 

Ögon Design korttikotelo Cascade Zipper, musta

_20146488

64,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo Cascade Slim, sininen

_20146487

59,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo Cascade Slim, musta

_20146486

59,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo Slider, ruskea puu

_20146485

39,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo Slider, musta

_20146484

39,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo SmartcaseV2.0, ruusukulta

_20146481

49,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Ögon Design korttikotelo Smartcase V2.0, musta

_20146479

49,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää