X


Kihlasormukset titaani

Titaaninen kihlasormus on kestävä klassikko - tutustu valikoimaamme ja löydä titaaniset kihlasormukset!

Etsitkö kevyttä, kestävää sekä tyylikästä kihlasormusta. Olisiko valintasi siis titaaninen kihlasormus? Monien hyvien ominaisuuksiensa vuoksi ovat titaaniset kihlasormukset yhä tänä päivänä erityisesti miesten suosiossa. Yhä enemmän titaanisia kihlasormuksia näkyy kuitenkin myös naisilla. Titaaniset kihlasormukset ovat syystäkin suosiossa, ovathan ne sekä kestäviä että tyylikkäitä. Tervetuloa tutustumaan Kultajousen valikoimaan!

Ei ole täysin yhdentekevää millaisen kihlasormuksen itselleen taikka kumppanilleen valitsee. Kihlasormus on erityin koru, se on muisto sekä symboli siitä hetkestä, jolloin sinusta tulikin te, ja minusta tulikin me. Se on muisto, joka säilyy vuosia, toivottavasti jopa vuosikymmeniä. Kihlasormus kertoo tarinaanne, ja muistuttaa yhteisestä lupauksesta. Valitse siis juuri teille sopivat kihlasormukset Kultajousen laajasta kihlasormus valikoimasta. Kihlasormus Kultajousi valikoimasta tyylikkäät titaaniset kihlasormukset morsiamelle ja sulhaselle!

Titaani materiaalina

Materiaalina titaani on erittäin vahvaa, minkä vuoksi titaaniset kihlasormukset ovat varsin kestäviä. Kestävyytensä vuoksi titaani soveltuu hyvin myös kihlasormuksessa käytettäväksi. Vahvuutensa ohella titaani on myös elastinen materiaali, minkä vuoksi titaanisormusten pinta naarmuuntuu  melko herkästi. Naarmuja voi kuitenkin puhdistuttaa kultasepällä, jolloin sormus säilyy kauniina myös ajan saatossa. Titaaninen kihlasormus on suosittu valinta myös siitä syystä, että titaani varsin kevyt materiaali, joka tuntuu iholla miellyttävälle. Titaaniset kihlasormukset sopivat myös herkkäihoisille sekä allergisille henkilöille, sillä titaani materiaalina sopii hyvin myös allergiselle. 

Titaani säilyy kauniina

Kauniisti teräksen lailla hohtava titaani on tyylikäs materiaali myös kihlasormuksessa käytettäväksi. Lisäksi titaanin lämmin hohde sopii hyvin myös suomalaiselle varsin vaalealle ihonvärille. Toisin kuin hopeiset kihlasormukset, titaaniset kihlasormukset eivät tummu ajan myötä, vaan säilyvät kauniin hohtavina pitkään. Titaanisormuksen huolto on varsin helppoa, näppärillä puhdistustuotteillamme titaaninen kihlasormus säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Edullinen kihlasormus

Titaani on varsin edullinen materiaali. Mikäli toiveissasi on siis edullinen kihlasormus, on titaaninen kihlasormus hyvä valinta siihen. Valikoimastamme löydät erilaisia titaanisia kihlasormuksia moneen eri tyyliin ja kukkaroon sopivasti. Edullista kihlasormusta etsiessäsi katso myös valikoimamme hopeiset kihlasormukset.

Moderni kihlasormus

Yhä useammat parit päätyvät kihlasormusta valitsessaan titaanisormuksiin, joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Titaanisormusten edullisuus, kestävyys sekä miellyttävä keveys ovat ominaisuuksia, joita moni kihlasormusta etsivä pari arvostaa. Monet parit ovat päätyneet myös ratkaisuun, jossa titaaniset kihlasormukset päivitetään myöhemmin kultaisiin tai valkokultaisiin vihkisormuksiin. Tärkeintä on, että on itse tyytyväinen valitsemaansa kihlasormukseen. Mikäli titaaninen kihlasormus siis tuntuu omalta, valitse se rohkeasti!

Titaaninen kihlasormus

Titaaninen kihlasormus on erittäin hyvä vaihtoehto kultaisen kihlasormuksen rinnalla. Laajasta valikoimastamme löydät titaanisia kihlasormuksia moneen eri tyyliin sopivasti. Kauniin teräksenhohtoinen titaani yhdistyy tyylikkäästi esimerkiksi kirkkaisiin kiviin, sekä kulta- tai palladiumraitaan. Valitse siis titaaninen kihlasormus, joka sopii juuri sinulle. Tervetuloa tutustumaan!

Kihlasormukset netistä

Tilaa titaaniset kihlasrmukset näppärästi Kultajousen verkkokaupasta. Yli 50€ toimituksiin toimitusmaksu 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin! Mikäli kaipaat apua oikean kihlasormuksen valinnassa, ota yhteytttä asiakaspalveluumme esimerkiksi chat -palvelumme kautta. Kaiverrukset kihlasormuksiin onnistuvat helposti lähimmän Kultajousi -myymälän kautta.


Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää

79
  375

 

Schalins kihlasormus, titaania, pienet zirkoniakivet

_20083488

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, isot zirkoniakivet

_20083487

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 18,5 - 23,5

_20083484

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 14,5 - 18

_20083483

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 18,5 - 23,5

38846

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 14,5 - 18

38845

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, flakka, koot 14,5 - 18

38843

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto kihlasormus 6 mm, timanttileikkausraidat

23268

375,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto kihlasormus 6 mm, kultaraita

23267

312,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää