X


Terässormukset

Tyylikkäät ja kestävät terässormukset helposti Kultajousen verkkokaupasta!

Ajattomat, kestävät ja tyylikkäät terässormukset sopivat niin arkeen kuin myös juhlaan. Terässormukset ovat etenkin miesten suosiossa, sillä yksinkertaisen tyylikkyytensä vuoksi ne istuvat useimpien miesten tyyliin erinomaisesti. Terässormukset ovat suosittuja myös niiden miesten keskuudessa, jotka eivät muutoin koruista välitä. Näin ollen terässormus miehelle on helppo ja edullinen lahjaidea omalle rakkalle. Monet miehet valitsevat terässormuksen myös kihla- tai vihkisormukseksi. Trendikkäät ja edulliset terässormukset sopivatkin moneen menoon, ja ne on helppo yhdistää myös muihin koruihin. Katso valikoimamme terässormukset ja löydä omat suosikkisi!

Terässormus kihlasormuksena

Mikään ei estä, etteikö tyylikästä terässormusta voisi valita myös kihlasormukseksi. Etenkin miehet tykästyvät usein teräksiseen kihlasormukseen, mutta mikään ei estä myöskään tulevaa morsianta valitsemasta teräksistä kihlasormusta.
Kihlasormusta valittaessa tärkeintä on valita sormus joka itseä miellyttää, ja joka sopii omaan arkeen sekä omiin tarpeisiin. 

Terässormus on mainio kihlasormus etenkin heille, jotka kaipaavat sormukselta kestävyyttä arjen erilaisissa tilanteissa. Mikäli terässormuksen valitsee kihlasormukseksi on kuitenkin syytä muistaa, että jälkikäteen tehtävät kokomuutokset eivät useinkaan ole mahdollisia. Katso myös valikoimamme kaikki kihlasormukset sekä miesten kihlasormukset ja löydä unelmiesi kihlasormus teidän rakkaustarinaanne kuvastamaan!

Teräs materiaalina

Terässormus on hyvä valinta heille, jotka kaipaavat sormukselta kestävyyttä. Teräs on nimittäin varsin kestävä materiaali, joka kestää kulutusta usein erittäin hyvin. Terässormukset eivät myöskään naarmuunnu kovinkaan helposti. Kestävyydestään huolimatta teräs on myös varsin miellyttävä sormusmateriaali, sillä se on erittäin kevyttä. Terässormukset ovat myös varsin helppohoitoisia, sillä usein säännöllinen puhdistus riittää pitämään terässormukset kauniina. Tyylikkäät terässormukset sopivat myös allergikoille, sillä teräs on hypoallerginen materiaali. 

Miten valita terässormus?

Terässormuksen, kuten muidenkin sormusten valinnassa tärkein yksittäinen asia on sormuksen oikea koko. Terässormusta valitessaan on kokoon syytä kiinnittää erityistä huomiota, sillä materiaalin kovuudesta johtuen terässormusten koon muokkaus ei tavallisesti ole mahdollista. 

Sopivan kokoista sormusta valittaessa on hyvä muistaa, että sormien koko vaihtelee päivän, tilanteen ja myös ruumiinlämpötilan mukaan. Esimerkiksi kesällä sormukset tuntuvat usein aavistuksen tiukemmilta, kun ne talvella pyörivät sormessa aavistuksen tavallista enemmän. Tärkeää on löytää sellainen koko, joka tuntuu miellyttävältä sormessa, eikä kuitenkaan heilu tai varsinkaan pääse tippumaan. Oman sormuskoon mittaat helposti Kultajousen sormusmitan avulla.

Terässormukset Kultajousen verkkokaupasta

Tilaa tyylikkäät ja kestävät terässormukset helposti Kultajousen verkkokaupasta! Yli 50€ tilauksiin toimitusmaksu 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin. Tilaa terässormukset itselle tai lahjaksi ja yhdistä yhteensopiviin koruhin. Katso valikoimamme teräskorut tästä.

Katso myös laajan valikoimamme kaikki sormukset, kihlasormukset, vihkisormukset sekä miesten sormukset. Mikäli kaipaat apua täydellisen sormuksen löytämisessä, ole yhteydessä niin autamme mielellämme. Tervetuloa tutustumaan!


Lue lisää

19
  89

 

Steel4U terässormus, salmiakkikuvio, kivet

_20148677

24,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Calvin Klein Sculptured Drops sormus 35000192

_20137260

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U teräksinen kantasormus, kiiltävä musta

_20134064

29,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U teräksinen kantasormus, matta

_20132017

29,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U teräksinen kantasormus, musta kivi

_20130234

29,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U sileä terässormus, kullanvärinen 6mm

_20130202

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U terässormus, kiiltävä musta

_20127943

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U terässormus, ruusukulta, matta

_20127935

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U terässormus, musta raita

_20127933

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U sileä terässormus, 7 mm

23334

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U sileä terässormus, 6 mm

23333

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Steel4U sileä terässormus, 5 mm

23332

19,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää