X


Hopeiset kihlasormukset

Kihlasormus voi olla myös hopeinen - meiltä löydät myös hopeiset kihlasormukset!

Etsitkö kestävää, tyylikästä ja ilmeeltään ajatonta kihlasormusta? Siinä tapauksessa valintasi voi olla hopeinen kihlasormus! Siinä missä kultaiset kihlasormukset ovat klassikkovalintoja, yleistyvät myös hopeiset kihlasormukset kovaa vauhtia. Hopeinen kihlasormus onkin erinomainen vaihtoehto täydellistä kihlasormusta etsittäessä. Tutustu Kultajousen hopeiset kihlasormukset valikoimaan ja löydä unelmiesi hopeinen kihlasormus!

Ei ole täysin yhdentekevää millaisen kihlasormuksen itselleen taikka kumppanilleen valitsee. Kihlasormus on erityin koru, se on muisto sekä symboli siitä hetkestä, jolloin sinusta tulikin te, ja minusta tulikin me. Se on muisto, joka säilyy vuosia, toivottavasti jopa vuosikymmeniä. Kihlasormus kertoo tarinaanne, ja muistuttaa yhteisestä lupauksesta. Valitse siis juuri teidän näköisenne kihlasormukset laajasta Kultajousi kihlasormukset valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan!

Voiko kihlasormus olla hopeaa

Mikään sääntö ei estä, etteikö kihlasormus voisi olla myös hopeinen. Hopean kestävyys sekä muotoiltavuus lienevät myös syitä siihen, miksi hopeiset kihlasormukset ovat yleistyneet vauhdilla. Se on myös varsin edullista, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan kihlasormusta mietittäessä. Hopeiset kihlasormukset ovat etenkin nuorten kihlaparien suosiossa eikä suotta. Hopeiset kihlasormukset ovat edullisia ja kestäviä, minkä lisäksi niitä on usein mahdollista muovata jälkikäteen. Hopeiset kihlasormukset voivat olla myös niin sanotut ensimmäiset sormukset, jotka vaihdetaan myöhemmin esimerkiksi naimisiin mennessä. Tutustu valikoimamme hopeisiin kihlasormuksiin ja löydä juuri teille sopivat hopeiset kihlasormukset. 

Hopea materiaalina

Hopea on yksi vanhimmista korujen valmistukseen käytetyistä jalometalleista. Puhtaana se on valkoisin olemassa oleva metalli, ja lisäksi kiilotettuna sillä on suurin heijastuskertoin. Hopea on vain aavistuksen kultaa pehmeämpi materiaali. Hopean pehmeyden vuoksi siihen sekoitetaan usein kuparia, jotta saadaan hyvin päivittäistä käyttöä kestäviä koruja. Helpon muokattavuutensa ansiosta upea hopea taipuu ammattilaisten käsissä mitä kauneimmiksi koruiksi joista esimerkkinä hopeiset kihlasormukset. Erilaiset seppäpalvelut onnistuvat helposti lähimmän Kultajousi -myymälän kautta.

Hopeasormus käytössä

Vaikka hopeiset kihlasormukset on valmistettu varsin kestävästä hopeasta, on hopean pehmeydellä ja muokattavuudella myös varjopuolensa. Hopeasormuksen pinta nimittäin kuluu verrattain nopeasti ja naarmuja saattaa ilmaantua varsin helpostikin. Toisia hopeasormusten ilmeen muutos ei haittaa, vaan heille jäjet kihlasormuksessa kertovat eletystä elämästä. Mikäli kihlasormus kuitenkin joutuu arjessa kovalle rasitukselle, suosittelemme tutustumaan kultaisiin ja valkokultaisiin kihlasormuksiin sekä titaanisiin kihlasormuksiin.

Hopeinen kihlasormus

Hopeiset kihlasormukset valmistetaan kestävästä ja päivittäiseen käyttöön sopivasta hopeasta. Kestävyytensä ohella hopeiset kihlasormukset ovat tyylikkäitä sekä edullisia, ja myöhemmin ne yhdistyvät helposti esimerkiksi valkokultaisten vihkisormusten kanssa. Hopeiset kihlasormukset ovat suosittuja myös siksi, että edullisuutensa vuoksi ne voi huoletta päivittää myöhemmin kumppanin toiveita vastaavaan sormukseen. Ei olekaan lainkaan tavatonta, että kosinta tapahtuu yksinkertaisemalla hopeisella kihlasormuksella, ja myöhemmin käydään yhdessä valitsemassa puolison toiveita vastaava lopullinen kihlasormus

Hopeisten kihlasormusten ohella valikoimastamme löytyvät myös keltakultaiset kihlasormukset, valkokultaiset vihkisormukset.  Valikoimassamme myös paljon muita vihkisormuksia, tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää

34
  69

 

Hopeinen kihlasormus, 7 mm, flakka

13331

69,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kihlasormus, 5 mm, flakka

13330

49,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kihlasormus, 3 mm, flakka

13329

34,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kihlasormus, 7 mm, puolipyöreä

13328

69,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kihlasormus, 5 mm, puolipyöreä

13327

49,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Hopeinen kihlasormus, 3 mm, puolipyöreä

13326

34,90 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää