X


 

Korvien rei’itys

Suosittelemme varmistamaan rei'ityksen tilanteen ja rei'ittäjän paikallaolon lähimmästä Kultajousi-myymälästä etukäteen. Koulutetut myyjämme hoitavat korvien rei'ityksen vaivattomasti ja turvallisesti. Tervetuloa palveltavaksi Kultajouseen!

Teemme kaikissa Kultajousen myymälöissämme korvien rei’ityksiä. Rei’itykseen ei tarvitse varata aikaa. Rei’itämme ainoastaan korvanlehden pehmeään osaan. Rei’itys tapahtuu ampumalla korvakoru pyssyllä. Ikäraja rei’itykselle on 7 vuotta. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen kirjallisella lupalapulla tai huoltajan läsnäolon. Rei’ityksen hinta 30€, joka sisältää 2kpl kirurginteräs ensiasennus korvakorut, rei’ityksen sekä hoito-ohjeen. Myymälöistä voi ostaa rei’itykselle tarkoitettua puhdistusainetta.

 

Hoito-ohjeet

  1. Älä koskettele tai pyörittele korvakoruja likaisin sormin.
  2. Puhdista korvalehdet molemmilta puolilta kahdesti päivässä käyttäen ensin parin päivän ajansiihen tarkoitettua puhdistus nestettä ja myöhemmin puhdasta juoksevaa vettä. Kuivaa vanupuikolla tai puhtaalla pyyhkeellä. Älä kuitenkaan poista korvakoruja.
  3. Huolehdi, että korvalehdet pysyvät puhtaina, kuivina ja ilmavina
  4. Varo pukiessasi koruja tarttumasta tekstiileihin.
  5. Suojaa korvalehdet käyttäessäsi tuoksuja, hiuslakkaa yms.
  6. Lävistyskoru suositellaan poistettavaksi 6-8 viikon kuluttua.
  7. Käytä aina jalometallista valmistettuja korvakoruja.
  8. Älä ole ensimmäisen vuoden aikana ilman korvakoruja. Reijät saattavat umpeutua

 

Huomioitavaa

Reijän tulehtuessa poista korvakoru ja puhdista korvalehti. Ota yhteyttä lääkäriin, jos alue ei ole parantunut seuraavaan päivään mennessä. Jos lävistys on rustoalueella poista koru, puhdista iho ja hakeudu välittömästi lääkäriin. Ollessasi epävärma miten toimia, ota yhteys lääkäriin

 

Ensikorun irroittaminen

Pese kätesi ja puhdista korvalehti. Tartu toisella kädellä korun etuosaan ja toisella takaosaan. Irrota takaosa pienin sivusuuntaisin liikkein.