Kultajousen Arvo-asiakasjärjestelmän säännöt

Kultajousen Arvo-asiakasjärjestelmään kuuluvat kaikki Suomen 80 Kultajousi-myymälää.

Järjestelmän ylläpidosta vastaa:           Kultajousi Oy

                                                                   Välitalontie 71

                                                                   00660 Helsinki  

Liittyminen

Arvo-­asiakkaaksi liitytään palauttamalla täytetty liittymislomake Kultajousi-myymälään tai lisäämällä Arvo-asiakaskortti verkkokaupan ostoskoriin. Liittymislomakkeen saa kaikista Kultajousen myymälöistä. Liittyjältä edellytetään vähintään 18-vuoden ikää. Kaikkia Arvo-asiakkaan antamia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Liittymisen yhteydessä uusi Arvo-asiakas saa henkilökohtaisen, numeroiden Arvo-asiakaskortin. Liittyessään asiakas antaa Kultajouselle oikeuden käyttää osoitetietoja Kultajousen omaa Arvo-markkinointia varten.

Liittymismaksu

Arvo-­asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

 

Arvo-asiakkuuden edut

Arvo-­bonus

Jokainen ostos Kultajousi­-myymälässä kerryttää Arvo-­bonusta. Arvo-bonuksen saa myös verkkokaupasta antamalla Arvo-asiakaskortin tiedot tilauksen yhteydessä. Arvo-­bonus on 3 % ostoksen verollisesta loppusummasta. Arvo­-bonusta saa myös ostettaessa lahjakorttia. Arvo­-bonusta ei kerry lahjakortilla maksetusta ostoksesta. Arvo-­bonuksen saamisen edellytyksenä on, että Arvo-­asiakaskortti esitetään ostoksen yhteydessä ennen maksamista. Arvo­-bonusta ei myönnetä ostoksista jälkikäteen. Arvo­-bonuksen keräysjakso on sidottu bonuskertymään. Arvo-bonuslahjakortti lähetetään Arvo-bonuskertymän minimimäärän 5 euroa täyttyessä. Tällöin bonus nollaantuu ja bonusten kerääminen alkaa alusta. Yrityskorteilla maksetuista tai laskutuskaupoista ei myönnetä bonusta eikä yritys- tai yhteisölle perustetun asiakaskortin kautta tehdyistä ostoista. Arvo-bonuslahjakortti on käytettävissä kaikissa Suomen Kultajousi-myymälöissä. Arvo-bonuslahjakortin lunastuksen yhteydessä tulee esittää henkilökohtainen Arvo-asiakaskortti. Omaa henkilökohtaista Arvo-bonuskertymää voi tiedustella osoitteesta arvoasiakas@kultajousi.fi. Arvo-bonuslahjakortti on voimassa 6 kk lähetyspäivästä. Turmeltuneita tai hävinneitä Arvo-bonuslahjakortteja ei korvata.

 

Arvo-­asiakastarjoukset/-postitukset

Kultajousi-­myymälöissä on aina erikoistarjouksia Arvo-­asiakkaille. Erikoistarjouksen voi hyödyntää esittämällä Arvo-­asiakaskorttia. Erikoistarjouksia voi hyödyntää heti liittyessään. Eri myymälöissä saattaa ajoittain olla erilaiset myymäläkohtaiset erikoistarjoukset Arvo­asiakkaille, valtakunnallisten Arvo-­kortti erikoistarjousten lisäksi.

Arvo-­kortti-tarjouksista kerrotaan Arvo-asiakkaille lähetettävissä kirjeissä, uutiskirjeissä, Kultajousen kuvastoissa sekä yrityksen verkkosivuilla. Arvo-asiakaspostituksia ei lähetetä postilokero-osoitteisiin eikä Suomen rajojen ulkopuolelle.

 

Arvo-asiakasjärjestelmä

Arvo-asiakasjärjestelmään tallennetaan asiakkaan yhteystiedot sekä tuoteryhmäkohtaiset ostotiedot. Kultajousi ilmoittaa Arvo-asiakkaille uusista eduista ja palveluista kirjeitse tai sähköpostilla, mikäli asiakas on antanut suostumuksensa sähköpostimarkkinoinnille. Mikäli viimeisestä rekisteröidystä ostoksesta on kulunut enemmän kuin 2 vuotta, Arvo-asiakkuuden katsotaan päättyneen ja Arvo-markkinointi loppuu. Tällöin asiakkaan tiedot poistuvat rekisteristä ja samalla nollaantuvat myös kerätyt Arvo-bonukset. Kultajousi pidättää oikeuden muuttaa Arvo-asiakasjärjestelmän sääntöjä ilmoittamalla siitä yrityksen verkkosivuilla 1 kk ennen muutosta. 

Arvo-asiakas voi halutessaan irtisanoa Arvo-asiakkuutensa. Irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteeseen arvoasiakas@kultajousi.fi. Irtisanomisen yhteydessä Arvo-bonuskertymää ei palauteta.

 

Järjestelmän lopettaminen

Kultajousella on oikeus lopettaa Arvo­-asiakasjärjestelmä ilmoittamalla siitä yrityksen verkkosivuilla vähintään 3 kk ennen lopettamista. Lopettamisen yhteydessä kaikki kerätyt Arvo­-bonukset hyvitetään asiakkaille lahjakortin muodossa. Lahjakortti lähetetään asiakkaille postitse ja lahjakortin voimassaolo on 6 kk. 

Liity nyt Kultajousen Arvo-asiakkaaksi tästä linkistä.

 

15.06.2017