X


Vihkisormukset

Löydä täydellinen vihkisormus Kultajousen laajasta vihkisormus valikoimasta yhteisen tarinanne merkiksi. Kaikki valikoimamme vihkisormukset on huolella ja ammattitaidolla valittu, jotta sinä löytäisit juuri teille täydelliset sekä pitkäikäiset sormukset. Valikoimastamme löydät vihkisormukset miehelle ja naiselle useasta eri hintaluokasta, jokaiseen tyyliin sopivasti. Autamme myös mielellämme juuri sen oikean sormuksen valitsemisessa, olethan siis yhteydessä mikäli kaipaat apua sormuksen valintaan. Tervetuloa tutustumaan vihkisormukset valikoimaamme!

Vihkisormukset Kultajousesta

Vihkisormukset valikoimamme koostuu kotimaisesta Princess timanttisormus mallistosta sekä laadukkaasta Story of Love timanttisormus mallistoista. Fenia laboratoriotimanttisormukset puolestaan ovat moderni vaihtoehto perinteisille timanttikoruille. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi vihkisormus.

Princess timanttisormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, josta tunnustuksena Princessille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu tunnus ja Design from Finland tunnus. Kaikki Princess sormukset valmistetaan käsityönä kierrätyskullasta. 

Story of Love timanttisormukset on suunniteltu niin, että ne on helppo yhdistää toisen sormuksen kanssa. Usealle sormukselle löytyy täydellisesti yhteensopiva rivisormus. Laajassa valikoimassa on sekä moderneja että klassisia vihkisormuksia useassa eri hintaluokassa. Jokaisen Story of Love timanttikorun mukana seuraa laadusta ja aitoudesta kertova takuutodistus. Myönnämme Story of Love -koruille 10 vuoden takuun koskien materiaali- ja valmistusvirheitä.

Fenia on moderni vaihtoehto perinteisille timanttikoruille. Timantit ovat valmistettu laboratoriossa ja ne edustavat samaa laadukkuutta ja ominaisuuksia kuin luonnontimantit. Kaikki Fenian laboratoriotimanttikorut ovat valmistettu 18 karaatin kierrätyskullasta ja ne ovat täydellinen valinta, kun olet etsimässä timanttikorua kohtuulliseen hintaan. 

Suosituimpia vihkisormus materiaaleja ovat valkokultainen vihkisormus ja kultainen vihkisormus, jotka tavallisesti viimeistellään säihkyvillä timanteilla tai muilla värikkäillä jalokivillä. Myös yksinkertaisen tyylikäs titaaninen vihkisormus sekä valkokulta tai keltakulta vihkisormus ovat vaihtoehtoja sopivaa sormusta valittaessa.

Miten valita vihkisormus

Vihkisormuksen valitseminen on tärkeä tapahtuma, onhan sormus pitkäikäinen koru, joka kantajallaan pääsee päivittäiseen käyttöön. Siinä missä vihkisormuksen valitseminen on jännittävä ja innostava projekti, voi se olla myös erittäin hankala tehtävä. 

Vihkisormuksen valinnassa on syytä kiinnittää huomiota sormuksen käytännöllisyyteen, vihkisormuksen kantajan persoonalliseen tyyliin, sekä sormuksessa käytettyihin materiaaleihin. Laadukkaista materiaaleista valmistetut vihkisormukset kestävät aikaa ja säilyvät kantajallaan vuodesta toiseen. Mikäli vihkisormuksen saajalla on ennestään kihlasormus, tulee vihkisormuksen usein myös sopia yhteen tämän kanssa. Mikäli vihkisormuksen valinta tuottaa päänvaivaa, ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa teitä mielellään. 

Vihkisormus naiselle

Useimmissa tapauksissa naisen vihkisormus ostoksia edeltää kihlasormuksen valinta. Näin ollen vihkisormusta valittaessa eteen tulee tilanne, jossa naisen kihlasormukseen tulee löytää yhteensopiva vihkisormus. Kihla- ja vihkisormusten yhdistäminen on kuitenkin tavallisesti melko helppoa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sopivan vihkisormuksen valitsemisessa mielellään. Perinteisesti vihkisormukseksi naiselle valitaan koristeellisempi ja esimerkiksi isommalla timantilla varustettu vihkisormus.

Kihlasormukseen yhteensopivaa vihkisormusta valitessaan on hyvä aloittaa etsimään sormusta, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin jo olemassa oleva kihlasormus. Tämä on suositeltavaa jo siitä syystä, että toisiinsa hangatessaan eri materiaaleista valmistetut sormukset kuluvat eri tavoin. Pahimmillaan sormukset voivat siis vahingoittaa toinen toisiaan. Hyvänä sääntönä voidaan pitää, että kihlasormus valkokulta yhdistyy helpoiten valkokultaisten vihkisormusten kanssa, ja kultainen kihlasormus yhdistyy puolestaan kultaisen vihkisormuksen kanssa. Myös muut yhdistelmät ovat toki mahdollisia, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kihla- ja vihkisormusyhdistelmän suunnittelussa.

Kaikkein helpoimmalla kihla- ja vihkisormuksen yhdistämisessä kuitenkin pääsee valitsemalla kihlasormuksen mallistosta, joista löytyy myös kihlasormukseen yhteensopiva vihkisormus. Esimerkiksi Story of Love timanttisormukset on suunniteltu niin, että ne on helppo yhdistää toisen sormuksen kanssa. Kihla- ja vihkisormusten yhdistäminen onnistuu helpoiten niin, että sormukset ovat profiililtaan samankaltaiset, sekä tyyliltään yhteneväiset. Näin kokonaisuudesta tulee harmoninen, ja se toimii hyvin myös käytännössä.

Vihkisormus miehelle

Perinteisesti miehille ei osteta uutta vihkisormusta, vaan miehet pitävät vain kihlasormuksen. Nykyään kuitenkin yhä useampi mies haluaa itselleen myös vihkisormuksen. Tämä on täysin vihkiparin oma päätös ja sormukset kannattaakin hankkia oman maun mukaan.

Useimmissa tapauksissa miehen vihkisormus ostoksia edeltää kihlasormuksen valinta. Näin ollen vihkisormusta valittaessa eteen tulee tilanne, jossa miehen kihlasormukseen tulee löytää yhteensopiva vihkisormus. Kihla- ja vihkisormusten yhdistäminen on kuitenkin tavallisesti melko helppoa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sopivan vihkisormuksen valitsemisessa mielellään. Vihkisormus on miehellä tyypillisesti yksinkertaisen kaunis sormus. Kultajousen valikoimasta löydät upeat vihkisormukset miehelle ja naiselle. Kannattaa myös katsoa Kultajousen kihlasormus valikoima miehelle, sillä siellä on myös loistavia vaihtoehtoja miesten vihkisormukseksi.

Kihlasormukseen yhteensopivaa vihkisormusta valitessaan on hyvä aloittaa etsimään sormusta, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin jo olemassa oleva kihlasormus. Tämä on suositeltavaa jo siitä syystä, että toisiinsa hangatessaan eri materiaaleista valmistetut sormukset kuluvat eri tavoin. Pahimmillaan sormukset voivat siis vahingoittaa toinen toisiaan. Hyvänä sääntönä voidaan pitää, että kihlasormus valkokulta yhdistyy helpoiten valkokultaisten vihkisormusten kanssa, ja kultainen kihlasormus yhdistyy puolestaan kultaisen vihkisormuksen kanssa. Myös muut yhdistelmät ovat toki mahdollisia, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kihla- ja vihkisormusyhdistelmän suunnittelussa.

Vihkisormus verkkokaupasta

Tilaa vihkisormukset helposti Kultajousen verkkokaupasta! Kaikki vihkisormukset toimitetaan kauniissa alkuperäisissä sormusrasioissa takuu- ja aitoustodistuksen kera. Katso valikoimamme valkokulta vihkisormus sekä keltakulta vihkisormus ja tilaa omasi. Kaiverruksen voit teetättää lähimmässä Kultajousi -myymälässäsi. Yli 50€ tilauksiin toimitus 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin. Katso myös laaja kihlasormus Kultajousi valikoimamme!

Lue lisää

549
  9890

 

uutuus!

Story of Love Ljubljana timanttisormus 0,38ct valkokulta

_20152651

2190,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

uutuus!

Story of Love Ljubljana timanttisormus 0,38ct keltakulta

_20152650

2090,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Alexia timanttisormus 0,13ct valkokulta

_20152110

1190,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Rania timantti-topaasisormus 0,12ct keltakulta

_20152105

1690,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Electra laboratoriotimantti- sormus 2,00ct valkokulta

_20151997

4499,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 2,00ct keltakulta

_20151996

4399,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Electra laboratoriotimantti- sormus 2,00ct keltakulta

_20151866

4399,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 2,00ct valkokulta

_20151865

4499,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Alexia timanttisormus 0,13ct keltakulta

_20151529

1090,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Rania timantti-topaasisormus 0,12ct valkokulta

_20151528

1790,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Diana timantti-tsavoriittisormus 0,12ct keltakulta

_20151527

1890,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Story of Love Barcelona timanttisormus 0,50ct keltakulta

_20151453

1890,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Story of Love Barcelona timanttisormus 0,50ct valkokulta

_20151452

1990,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Story of Love Madrid timanttisormus 0,05ct keltakulta

_20151450

549,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Story of Love Madrid timanttisormus 0,05ct valkokulta

_20151441

649,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 1,00ct keltakulta

_20148785

2399,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 1,00ct valkokulta

_20148784

2499,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 0,75ct keltakulta

_20148783

1999,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 0,75ct valkokulta

_20148782

2099,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Fenia Stella laboratoriotimantti- sormus 0,50ct keltakulta

_20148780

1599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää