X


Kihlasormukset keltakulta

Keltakultaiset kihlasormukset helposti Kultajousen verkkokaupasta!

Kihlasormus on muisto siitä hetkestä, jolloin päätitte kulkea elämän polkua yhdessä. Kihlasormus on ikuisen rakkautenne symboli, sekä muisto, joka säilyy vuosikymmeniä. Kihlasormus kertoo tarinaanne, ja muistuttaa lupauksesta, jonka olette toisillenne tehneet. Keltakultaiset kihlasormukset Kultajousen verkkokaupasta miehelle ja naiselle. Tervetuloa tutustumaan!

Miten valita kihlasormus

Kihlasormuksen valinta on tärkeä hetki, sillä kyseessä on parhaassa tapauksessa koru, jota kannetaan mukana läpi elämän. Siihen, miten valita täydellinen kihlasormus, ei kuitenkaan ole mitään tarkkoja sääntöjä, vaan kukin kihlapari valitsee sormukset omien mieltymystensä sekä tarpeidensa mukaisesti. 

Kihlasormusta valittaessa tärkeintä on pohtia sitä, mitä ominaisuuksia sormuksella toivotaan olevan. Kaunis keltakulta on kestävyydeltään arkikäyttöön sopiva materiaali, jota on mahdollista muokata myös jälkikäteen. Kultaisen kihlasormuksen koonmuutokset onnistuvat usein varsin helposti, ja tästä syystä monet päätyvätkin juuri keltakultaiseen kihlasormukseen. Myös keltakullan lämmin sävy miellyttää monia, ja lisäksi keltakultaisen kihlasormuksen pariksi on tavallisesti melko helppo löytää samaan tyyliin sopiva keltakultainen vihkisormus.

Keltakultainen kihlasormus onkin mainio valinta, joka sopii niin miehelle kuin naisellekin. Klassinen lämmin keltakulta on myös eräs suosituimmista kihlasormusmateriaaleista, ja etenkin miehet valitsevat usein itselleen keltakultaisen kihlasormuksen. Laajasta valikoimastamme löytyy niin yksinkertaisempia kultaisia kihlasormuksia, kuten myös koristeellisempia malleja kiehtovien yksityiskohtien ystäville. 

Keltakultainen kihlasormus miehelle

Keltakultainen kihlasormus on ehkäpä se perinteisin miesten kihlasormusmalli, joka klassisuutensa puolesta on yhä tänäkin päivänä monen tulevan sulhasen valinta. Perinteisten, ilmeeltään melko yksinkertaisten mallien rinnalle on kuitenkin tullut useita erilaisia yksityiskohtia sisältäviä malleja. Keltakultainen kihlasormus miehelle ei siis aina tarkoitakaan sitä perinteistä sormusta, vaan myös miehellä on lupa irrotella mielensä mukaan!

Keltakultaiset kihlasormukset valikoimastamme löytyvät muun muassa perinteiset kultaiset AuMore kihlasormukset, ruotsalaista designia ja selkeän suoralinjaista tyyliä edustavat tyylikkäät Schalins kihlasormukset. Katso myös valikoimamme kaikki kihlasormukset, ja löydä unelmiesi kihlasormus!

Miten mitata sormuksen koko?

Etenkin pitkäikäistä kihlasormusta valittaessa on ensisijaisen tärkeää, että sormus istuu sormeen hyvin, ja tuntuu oikean kokoiselta. Sopivaa kihlasormusta valitessaan onkin tärkeää löytää oikean kokoinen sormus. On hyvä muistaa, että sormen koko vaihtelee tilanteen mukaan, tämä on täysin normaalia. Sopivan kokoinen sormus tuntuu mukavalta sormessa, sen ei kuulu kiristää taikka tippua sormen koon vaihdellessa päivän aikana.  Sormuksen koon selvität helposti verkkokaupastamme tilattavan sormusmitan avulla. Halutessasi voit myös vierailla lähimmässä Kultajousi -myymälässä, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään oikean kokoisen sormuksen valitsemisessa. 

Tilaa keltakultainen kihlasormus Kultajousen verkkokaupasta

Keltakultainen kihlasormus on klassinen valinta, joka kestää ikää. Keltakultaiset kihlasormukset ovat myös varsin suosittuja, sillä värinsä puolesta lämmin kulta sopii jokaiselle. Keltakultainen kihlasormus onkin mitä mainioin valinta yhteistä liittoa juhlistamaan. Meiltä tilaat keltakultaiset kihlasormukset helposti ja näppärästi vaikka suoraan kotiovelle. Yli 50€ tilauksiin toimitusmaksu 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin!

Kultajousi kihlasormukset valikoimastamme löydät myös hopeiset kihlasormukset sekä paljon muita kihlasormuksia. Katso valikoimamme miesten kihlasormukset ja kurkkaa myös keltakultaiset vihkisormukset, jotka yhdistät helposti näyttäväksi kokonaisuudeksi yhdessä keltakultaisten kihlasormusten kanssa.
 Tervetuloa tutustumaan kattavaan kihlasormus valikoimaamme!
Lue lisää

127
  1339

 

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 18,5 - 23,5

38880

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 14,5 - 18

38878

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore keltakultainen kihlasormus 4 mm, flakka

15605

391,20 € 489 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore keltakultainen kihlasormus 3 mm, flakka

15603

311,20 € 389 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

AuMore kultainen kihlasormus 3 mm, puolipyöreä

15578

223,20 € 279 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore kultainen kihlasormus 5,4 mm, flakka

15552

391,20 € 489 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore kultainen kihlasormus 2,7 mm, timanttileikkaus

15550

159,20 € 199 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore kultainen kihlasormus 4,5 mm, puolipyöreä

15549

431,20 € 539 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore kultainen kihlasormus 2 mm, puolipyöreä

15547

127,20 € 159 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Vain
myymälästä

Schalins kultainen kihlasormus 3,5 mm, timanttileikkaus

15317

309,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Vain
myymälästä

Schalins kultainen kihlasormus 3 mm, timanttileikkaus

15301

319,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää