Tervetuloa Kultajousen verkkokauppaan!

Verkkokauppamme asiakaspalvelu auttaa tuotteisiin, tilauksiin sekä takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse. Tavoitat meidät osoitteesta verkkokauppa@kultajousi.fi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman nopeasti, asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Puhelimitse. Verkkokauppaan liittyvissä asioissa tavoitat meidät numerosta 020 7417 617 / 040-1952485 (puhelun hinta mpm). Puhelinasiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Kultajousi Oy:n yleisissä asioissa (henkilötiedustelut, laskutus) tavoitat meidät numerosta 020 7417 600. Puhelinvaihde on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät Myymälät-valikosta.

 

Mikäli olet yrityksenä tekemässä useamman tuotteen tilausta, ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja pyydä tarjous:

yritysmyynti@kultajousi.fi  / puh. 020 7417 620

 

Voit löytää kysymykseesi vastauksen myös Usein kysyttyjen kysymysten alta!

Kultajousen Arvo-asiakkaana saat bonusta myös verkosta ostamillesi tuotteille - ilmoita meille Arvo-asiakasnumerosi ostoksen yhteydessä!

 

Palaute

Kehu, kritisoi, kysy, kommentoi – kaikki palaute on kullanarvoista!


Otamme ilomielin vastaan niin risut kuin ruusutkin, ja olemme aina avoimia rakentaville ehdotuksille. Jos mielessäsi on siis jotakin Kultajouseen liittyvää, on tämä oikea paikka avata sanainen arkkusi ja keventää sydäntäsi.

Pyrimme käsittelemään kaikki palautteet mahdollisimman nopeasti.

Oheisen palautelomakkeen lisäksi voit myös lähettää palautetta sähköpostilla osoitteeseen:
verkkokauppa@kultajousi.fi

Myymälämme palvelevat Teitä mielellään suoraan kaikissa niitä koskevissa asioissa. Yhteystiedot puhelinnumeroineen näkyvät sivumme Myymälät -osion alla. Voitte mielellään olla yhteydessä myös sähköisesti oheisella lomakkeella tai sähköpostitse, jolloin selvitämme asian ja olemme yhteydessä Teihin.

Jo solmittuihin kauppoihin liittyen voitte
halutessanne olla lisäksi yhteydessä myös puhelimitse puhelinnumeroon 040-1952485 (puhelun hinta mpm). Tässä tapauksessa Teillä on oltava valmiina ostotapahtuman kuitin numero. Kirjaamme näiden puheluiden osalta tapahtuman asiakaspalvelujärjestelmäämme ja olemme yhteydessä Teihin.


Asiani koskee

Viesti


Sähköpostiosoitteesi


Puhelinnumerosi