X


 

Parhaat joululahjat Kultajousesta!

 

Löydä parhaat joululahjat itselle, puolisolle, ystäville ja muille rakkaille! Kultajousen joululahjablogia seuraamalla pysyt ajantasalla siitä, mitä rakkaasi toivovat joululahjaksi tänä vuonna. Annamme vinkkejä joululahjojen valintaan, ja lisäksi pääset tutustumaan korumaailman uusimpiin trendeihin sekä löytämään sesongin suosikkeja itselle tai lahjaksi!

Tilaa myös uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa muun muassa tapahtumistamme sekä ajankohtaisista tarjouksistamme. Tilaa uutiskirje tästä!

Joululahjaideat 2023 

Joulu hiipii luoksemme jälleen tänäkin vuonna ja pian ajatuksemme täyttävät pohdinnat siitä, mitä joululahjaksi puolisolle, ystävälle, vanhemmille tai muille rakkaille. Joululahjojen hankkimista helpottaaksemme kokosimme yhteen joululahjaideat vuodelle 2023. Tästä artikkelista löydät lukuisia joululahjavinkkejä ja jokaiselle jotain. Parhaat joululahjat löydät lähimmästä Kultajousi -myymälästä sekä verkkokaupastamme. Katso tästä Kultajousen joululahjaideat, tutustu tuotteisiimme ja löydä parhaat joululahjat rakkaillesi!

Joululahja naiselle

Oli kyseessä sitten äiti, puoliso, vaimo tai ystävä, voi toisinaan olla vaikea löytää joululahja naiselle. Kultajousen joululahjaideat 2023 tarjoavat helpotusta pulmaan, sillä meiltä löytyy taatusti joululahja elämäsi tärkeälle naiselle. Usein äiti, vaimo, tyttöystävä tai muu läheinen ilahtuu pienestä paketista, josta paljastuu lahjansaajan tyyliin sopiva koru. Korut ovat kauniita käyttöesineitä, joissa tärkeät muistot säilyvät vielä vuosienkin päähän. Tämän vuoksi kaunis koru on mitä mainioin joululahja äidille, vaimolle, ystävälle tai muulle rakkaalle naiselle.

Vuoden Joululahja 2023

Upea Vuoden Joululahja timanttikorut ovat taas täällä! Vuoden Joululahja timanttikorut ovat tietysti tämän joulun upein lahja itselle, puolisolle, ystävälle, äidille tai muille rakkaille. Tähän näyttävään settiin kuuluvat yhteensopivat timanttisormus, timanttikorvakorut sekä timanttiriipus. Tämän vuoden setissä on näyttävä timanttirivisormus, jossa upeat "timanttikukat" muodostavat säihkyvän kokonaisuuden. Sormukseen yhteensopivat timanttirengaskorvakorut sekä elegantti riipus täydentävät näyttävää kokonaisuutta. Upea Vuoden Joululahja setti on omiaan niin arkeen kuin juhlaan. Vuoden Joululahja timanttikorut on valmistettu 14 karaatin kelta- tai valkokullasta. 

Tuotepäällikkömme kertoo upeasta Vuoden Joululahja -korusetistä seuraavaa "Vuoden Joululahja on joka vuosi isoin tuotelanseerauksemme. Käytämme sen suunnitteluun paljon aikaa ja suunnittelu alkaa jo heti tammikuussa, kun edellisen joulun palautteet ovat vielä tuoreessa muistissa. Suunnittelemme useita eri settejä ja analysoimme sekä myyntidatan että trendianalyysien perusteella minkä tyyppinen setti juuri tänä jouluna olisi paras mahdollinen meidän asiakkaillemme. Tälle tuotteelle myös hintalaatusuhde on erittäin tärkeä, jotta se sopii mahdollisimman monen joululahjabudjettiin. Suunnitelmat lyödään lukkoon ennen Juhannusta ja tuote lanseerataan lokakuussa kun Joulukampanja alkaa."

Tutustu upeaan Vuoden Joululahja timanttikorusettiin ja osta vuoden 2023 upein joululahja helposti Kultajousen verkkokaupasta, tai lähimmästä Kultajousi -myymälästä. Tervetuloa tutustumaan!

Timanttikoru on erinomainen joululahja äidille

Varsin klassinen joululahja naiselle ovat upeat timanttikorut. Valitessaan lahjansaajalle timanttikorun, ei voi mennä pieleen. Timanttikoru annetaan usein rakkauden symbolina, joten se on oivallinen joululahja äidille, vaimolle tai muulle tärkeälle naiselle.

Timanttisormusten ohella kauniit timanttikorvakorut ovat mitä mainioin joululahja naiselle. Laajasta timanttikorvakorut valikoimastamme löydät sekä klassisia nappikorvakoruja, kuten myös näyttävämpiä timanttikorvakoruja. Kauden trendikkäänä uutuutena mainittakoon esimerkiksi upeat timanttirengaskorvakorut, jotka sopivat erinomaisesti joululahjaksi naiselle.

Timanttisormus on upea joululahja naiselle

Olisiko tämä kaikkien aikojen joulu – joulu jona joululahja tyttöystävälle tai muulle rakkaalle naiselle olisikin upea timanttisormus. Laajasta timanttisormus valikoimastamme löydät taatusti sopivan timanttisormuksen omaan budjettiisi sekä lahjansaajan tyyliin sopivasti. Myös joululahja vaimolle voi hyvin olla kaunis timanttisormus. Ehkäpä joululahjaksi vaimolle valitaan sormus, joka istuu nykyisten sormusten jatkeeksi tai sitten jotain aivan muuta - valinta on sinun!

Jouluun sopiva upea uutuus on timanttirhodoliittisormus 0,06ct, johon löydät myös yhteensopivat korvakorut sekä riipuksen. Tämä setti on myös mainio joululahja äidille. Astetta klassisempien timanttikorujen ystävä ilahtuu puolestaan elegantista rivitimanttisormuksesta taikka näyttävästä halo -timanttisormuksesta. Myös värikivisormusten ystävät löytävät valikoimastamme suosikkeja, olisiko esimerkiksi tämä ihastuttava Princess Marianne uutuussormus se täydellinen joululahja äidille.

Timanttisormusten ohella kauniit timanttikorvakorut ovat mitä mainioin joululahja naiselle. Laajasta timanttikorvakorut valikoimastamme löydät sekä klassisia nappikorvakoruja, kuten myös näyttävämpiä timanttikorvakoruja. Kauden trendikkäänä uutuutena mainittakoon esimerkiksi upeat timanttirengaskorvakorut, jotka sopivat erinomaisesti joululahjaksi naiselle.

Tutustu myös laajan valikoimamme upeisiin timanttikorubrändeihin. Meiltä löydät Princess timanttikorut, jotka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Story of Love timanttisormukset, jotka on suunniteltu niin, että ne on helppo yhdistää toisen sormuksen kanssa, sekä Fenia laboratoriotimanttikorut, jotka ovat moderni vaihtoehto perinteisille timanttikoruille. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Kultakoru on arvokas joululahja naiselle

Ihastuttavat kultakorut ovat niin ikään erinomainen joululahja naiselle. Kauniit ja kestävät kultakorut ilahduttavat vielä vuosienkin päästä, sillä materiaalina kulta säilyttää arvonsa ja kestää aikaa. Kultainen ketju tai kultaiset korvakorut ovat siis usein hyvä joululahja naiselle siinäkin tapauksessa, että lahjansaajan tyyli ei täysin ole tiedossa.

Perinteinen kultainen kaulaketju tai ranneketju on jokaisen korukokoelman perusta, ja siten myös täydellinen joululahja esimerkiksi äidille tai vaimolle. Siro kultainen riipusketju yhdistyy lahjansaajan tyyliin sopivaan kultariipukseen, ja astetta näyttävämpää ketjua kaipaavalle suosittelemme esimerkiksi trendikästä mesh -kaulaketjua. Siro kultainen ranneketju on niin ikään lahja, josta nainen ilahtuu varmasti. Valitse esimerkiksi siro singapore -ketju tai klassinen papuketju.

Kultaiset korvakorut ovat lahja, joka ei voi mennä pieleen. Korvakorut ovat helppo tapa muistaa rakasta, sillä niitä valitessaan voi oikean koon sijaan keskittyä valitsemaan lahjansaajan tyyliin täydellisesti sopivan korvakoruparin. Valikoimastamme löydät kultakorvakoruja niin minimalistiseen kuin myös näyttävämpään tyyliin sopivasti. Upeat pinkein kristallein koristellut pisarakorvakorut ilahduttavat värien ystävää, ja klassiseen tyyliin sopivat esimerkiksi kirkkain zirkonia -kivin koristellut nappikorvakorut. Hyvä joululahja äidille ovat esimerkiksi ihastuttavat värikivelliset kultakorvakorut. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen joululahja naiselle!

Joululahjoja kodin sisustukseen

Korulahjojen ohella löydät meiltä myös paljon erilaisia joululahjoja kodin sisustamiseen ja kattaukseen. Meiltä upeat joululahjat naiselle myös kotiin ja keittiöön! Kauniit cocktaillasit, viinilasit tai samppanjalasit ilahduttavat kauniiden astioiden ystäviä. Myös upea Villeroy & Boch Rose Garden kannu löytää taatusti paikkansa lahjansaajan kotoa. Perinteikkäät ja yhä suosionsa säilyttäneet pöytähopeat ovat niin ikään mainio joululahja kauniiden kattausten ystävälle. Sisustajalle puolestaan sopivat esimerkiksi kauniit kynttilänjalat, Swarovskin upeat kristallifiguurit tai esimerkiksi kaunis maljakko lahjansaajan suosikkikukille.

Hyvä joululahja äidille on kaunis valokuva-albumi, jonka väliin voit sujauttaa kuvia yhteisistä muistoistanne. Loistava joululahja vaimolle, joka käyttää koruja on puolestaan kaunis sekä käytännöllinen korurasia, johon rakkaat korut saa helposti säilytykseen. Laajasta valikoimastamme löydät käytännölliset joululahjat moneen makuun!

Joululahja miehelle

Toisinaan joululahjan löytäminen isälle, puolisolle, pojalle tai muulle tärkeälle miehelle voi olla haastavaa. Erityisen vaikea on valita joululahja miehelle, jolla on jo kaikkea tai joka ei paljasta toiveitaan. Joululahjastressiä helpottaaksemme olemme koonneet tähän artikkeliin runsaasti joululahjaideoita miehelle, jotta joululahja rakkaalle miehelle löytyy helposti ja nopeasti. Kaikki parhaat lahjaideat miehelle löydät Kultajousen verkkokaupasta tai lähimmästä Kultajousi -myymälästä.

Rannekello on varma joululahja miehelle

Siinä missä kauniit korut ovat erinomainen joululahja naiselle, on tyylikäs rannekello mitä parhain joululahja miehelle. Tänä päivänä rannekellot ovat tärkeä osa miesten pukeutumista. Siinä missä toinen haluaa vaihdella kellotyyliään päivän asun mukaan, turvautuu toinen mieluiten muutamaan luottokelloon. Kun kyseessä on joululahja miehelle, ei kellolahjan valitessaan voi mennä pieleen!

Kellolahjaa valitessaan kannattaa kellon ulkonäön lisäksi pohtia myös sitä, millaisia ominaisuuksia lahjansaaja kelloltaan mahdollisesti kaipaa. Aktiivinen mies toivoo kelloltaan kestävyyttä, jota löytyy muun muassa inttikelloistaankin tunnetun Casion valikoimista. Paljon liikkuva ja urheileva mies arvostaa ulkomuodoltaan sporttista kelloa, ja tyylitietoinen pukeutuja puolestaan ihastuu klassikkokelloihin. Leijonan klassikkokello on suosikkijoululahja isälle, ja hyvä joululahja puolisolle on puolestaan huipputyylikäs Gant Sussex 44 rannekello. Tutustu laajaan miesten kellot valikoimaamme ja löydä lyömätön joululahja miehelle.

Joululahja miehelle, joka käyttää koruja

Joululahjan ostaminen miehelle voi toisinaan olla helppoakin, sillä mikäli mies käyttää koruja, löydät taatusti täydellisen lahjan Kultajousen laajasta miesten korut valikoimastamme. Meiltä löydät lahjaksi miehelle esimerkiksi sormuksia, kultaketjuja sekä suomalaisten suunnittelijoiden rakastettuja klassikoita.

Kultainen panssariketju on upea joululahja miehelle. Panssariketju on klassikko, näyttävä ja tyylikäs ketju, jota useimmat miehet rakastavat. Panssariketjun ohella myös trendikäs figaroketju on monen miehen luottovalinta. Upeaa ketjua täydentää tietenkin samaan sarjaan sopiva ranneketju.

Kultaketjujen ohella etenkin kultainen kantasormus on eräänlainen klassikko, ja soveltuu siten mainiosti joululahjaksi miehelle. Esimerkiksi joululahja isälle voi olla perinteiseen tyyliin sopiva Suomileijona kantasormus, ja joululahja miehelle puolestaan trendikäs uutuus kantasormus onyx -raidoilla.

Joululahjaksi miehelle kotimaista suunnittelua

Suomalaisten rakastamat ja suomessa korunsa valmistavat Kalevala sekä Lumoava ovat vuosien varrella valmistaneet useita erilaisia miesten koruja, jotka kestosuosikkeina ovat myös erinomainen joululahja miehelle. Kalevala miesten mallit valikoimasta löytyy muun muassa Kalevalan sekä Duudsonien yhteistyön tulos, rouhea Elämän Roihu korusarja, josta löytyy muun muassa kaulakoruja, rannekoru sekä sormus. Lumoavan rakastetuimpiin miesten koruihin kuuluvat muun muassa Oiva kaulakoru, Toivo sormus sekä Graffiti kaulakoru. Myös upeat Hunaja kalvosinnapit ja solmioneula ovat erinomainen joululahja miehelle!

Löydä täydellinen joululahja Kultajousesta!

Joululahjat rakkaille löydät näppärästi Kultajousen laajasta valikoimasta. Tutustu ja tilaa joulun paketit helposti Kultajousen verkkokaupasta, tai poikkea lähimmässä Kultajousi -myymälässäsi, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa parhaiden joululahjojen valinnassa. Muistathan myös, että yli 50€ tilauksiin toimitus Postiin tai Postin noutopisteisiin 0€, ja myymälänouto on aina ilmainen. Tervetuloa palveltavaksi Kultajouseen!

Parhaat joulukalenterit 2023 - Kultajousen korujoulukalenterit ovat täällä!

Mistä tunnistaa joulun lähestyvän? No ainakin siitä, että Kultajousen huippusuosittu joulukalenteri, sekä Marko Björsin suunnittelema Laukka joulukalenteri ovat taas täällä! Nämä joulukalenterit ovat jokaisen korujen ystävän must have -joulukalenteri eli se joulukalenteri, jota ilman ei joulu tule.

Viime vuosien aikana aikuisille suunnatut tuotejoulukalenterit ovat nousseet suureen suosioon, eikä Kultajousen oma joulukalenteri koruyllätyksineen tee poikkeusta tähän. Toinen toistaan ihastuttavampia koruyllätyksiä sisältävä joulukalenteri on myös oiva joulukalenteri lapselle, sillä kauniit korut ilahduttavat taatusti myös perheen pienempiä korujen ystäviä. Hevosten ystäville paras joulukalenteri on tietysti hevosaiheinen Laukka joulukalenteri.

Tänä vuonna löydät meiltä sekä perinteisen korujoulukalenterimme, kuten myös hevosmies Marko Brjörsin suunnitteleman Laukka -mallistoa täydentävän Laukka -joulukalenterin. Tutustu joulukalentereihin, löydä oma suosikkisi ja pistäydy myymälässämme tai tilaa helposti verkosta. Tervetuloa tutustumaan!

Kultajousen oma joulukalenteri on supersuosittu korujoulukalenteri

 

 

Vuodesta toiseen pintansa pitää Kultajousen oma joulukalenteri, joka ilahduttaa toinen toistaan upeammilla koruyllätyksillä. Vuoden 2023 joulukalenteri ihastuttaa jälleen uusilla upeilla koruyllätyksillä – osta omasi, ylläty ja ihastu!

Korujoulukalenterimme 24 luukun takaa löytyy erilaisia pukeutumiskoruja. Luukkujen taakse kätkeytyy niin korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja kuin sormuksiakin. Joulukalenterin pukeutumiskorut sopivat kukin käytettäväksi sellaisenaan, ja halutessasi voit yhdistellä niitä mielesi mukaan. Joulukalenteri korut ovat mitä mainioin lisä joulunajan pukeutumiseen aina pikkujouluista joulun pyhiin saakka. Osaan kalenterin yllätyksistä voit huoletta pukeutua koko vuoden.

Korujoulukalenterimme koruissa on säädettävä pituus tai koko, joten kalenteri sopii jokaiselle korujen ystävälle. Korujoulukalenteri ilahduttaa heitä, jotka perinteisen joulukalenterin sijaan kaipaavat jotain uutta ja yllätyksellistä joulun odotukseen. Osta oma joulukalenterisi pian, sillä parhaat joulukalenterit myydään loppuun jo paljon ennen joulukuun alkua. Kultajousen joulukalenterin löydät lähimmästä Kultajousi -myymälästä tai verkkokaupastamme.  

Marko Björsin Laukka joulukalenteri

 

Laukka joulukalenteri on erinomainen lisä hevosmies Marko Björsin suunnittelemaan Laukka kello- ja korusarjaan, jota upeat Laukka Home Collection -tuotteet täydentävät. Ajattomasta Laukka mallistosta löytyy koruja niin hevosihmisille kuin myös muille ajattomien korujen ystäville. Tutustu mallistoon ja löydä omat suosikkisi.

Laukka joulukalenteri on täydellinen joulukalenteri kaikille hevosihmisille sekä hevosten ystäville. Laukka joulukalenterin 24 luukun takaa aukeaa valikoima kauniita pukeutumiskoruja, joista löydät niin korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja kuin sormuksiakin. Kaikissa Laukka -kalenterin koruissa on säädettävä pituus tai koko, joten tästä kalenterista ilahtuvat myös perheen pienimmät hevosten ystävät.

Laukka joulukalenterin luukkujen takaa löydät sekä hevosaiheisia koruja, kuten myös joulun sesonkiin sopivia koruja. Joulukalenterin koruja voit käyttää yksinään, ja mikäli haluat luoda astetta näyttävämmän kokonaisuuden, voit yhdistellä koruja oman persoonallisen tyylisi luomiseksi.

Kaunis hevosaiheinen Laukka joulukalenteri on siis jokaisen hevostenystävän ykköskalenteri. Osta oma Laukka kalenterisi lähimmästä Kultajousi myymälästä tai tilaa helposti verkkokaupastamme. Tutustu myös muihin Laukka malliston tuotteisiin!

Tilaa joulukalenteri Kultajousesta ja nauti yllätyksistä

Sekä Kultajousen oma joulukalenteri että Marko Björsin suunnittelema Laukka -joulukalenteri ovat nyt myynnissä! Osta omasi lähimmästä Kultajousi myymälästä, tai tilaa joulukalenteri helposti suoraan verkkokaupastamme. Muistathan, että yli 50€ tilauksiin saat toimituksen 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin. Tervetuloa tutustumaan ja tilaamaan!

Parhaat joululahjat 2022 Kultajousesta

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta joululahjat ovat vielä pohdinnassa? Etkö ole vielä keksinyt mitä ostaa joululahjaksi äidille, isälle, puolisolle tai ystäville? Toisinaan voi olla vaikea keksiä, mitä ostaa jolulahjaksi läheisille, mutta ei hätää. Olemme koonneet joulun 2022 parhaat joululahjavinkit tähän artikkeliin, jotta sinä löydät täydellisen lahjan jokaiselle. Nappaa joululahjavinkit talteen, poimi suosikkisi ja suuntaa lähimpään Kultajouseen tai Kultajousen verkkokauppaan. Unohda joulustressi - tervetuloa ihana joulu!

 

Joululahja naiselle

Mikä olisikaan hyvä lahja äidille, vaimolle, mummolle, tyttöystävälle tai naispuoleisille kavereille? Pienet paketit ovat useimmiten varma valinta lahjaksi naiselle, sillä korut ovat kauniita käytöesineitä, joissa ihanat muistot säilyvät mukana vielä vuosienkin päästä. Lisäksi korulahja on varsin henkilökohtainen lahja, johon liittyy vahvasti myös korun symboliikka. Korulahjasta ilahtuvat niin äiti, vaimo kuin ystävätkin, ja valikoimastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivasti.

 

Kultakoru on arvokas lahja, ja se sopii annettavaksi elämäsi erityisille henkilöille. Materiaalina kulta säilyttää arvonsa ja kestää aikaa. Kultainen riipus tai sirot korvakorut ovat turvallinen valinta silloin, kun lahjan saajan tyyliä tai mieltymyksiä ei täysin tunneta. Sekä kultainen riipus että korvakorut on helppo yhdistää moneen erilaiseen tyyliin, ja ne ovat ajattomia korukokoelman helmiä vielä vuosienkin päästä. Lahjaksi ystävälle sopivat esimerkiksi kultainen kirjainriipus tai kultaiset korvarenkaat. Äiti tai vaimo puolestaan ilahtuvat esimerkiksi kultaisista sydänkorvakoruista, tai upeasta kultaisesta medaljongista.

 

Kultakorut ovat erinomainen lahja naiselle.

 

Ilahduta elämäsi naista upealla timanttikorulla. Kuten sanonta kuuluu, ovat timantit naisen paras ystävä, eikä upean timanttikorun valitessaan voi mennä pieleen. Timanttikoru on ikimuistoinen joululahja naiselle, joka säilyttää arvonsa ja upean loisteensa vuodesta toiseen. Perinteisten luonnontimanttien rinnalla upeat laboratoriotimanttikorut ovat erinomainen sekä hiukan edullisempi vaihtoehto. Upeiden timanttisormusten ohella lahjansaaja ilahtuu taatusti myös esimerkiksi siroista timanttikorvakoruista taikka kauniista timanttiriipuksesta. Valikoimastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivasti.

 

Sporttiselle naiselle joululahjaksi sopii ekologinen Villeroy & Boch juomapullo.

 

Kodin sisustamisesta nauttiva nainen arvostaa korujen ohella myös kauniita ja käytännöllisiä lahjoja kotiin ja keittiöön. Sisustajalle lahjaksi sopivat esimerkiksi kauniit kynttilänjalat, upeat Swarovskin kristallifiguurit, tai trendikkyyttä henkivä maljakko. Ruoanlaittoa ja leipomista rakastava nainen puolestaan arvostaa keittiöön ja kattaukseen liittyviä lahjoja. Tyylikkäät samppanjalasit, käytännölliset tarjoilukulhot taikka juhlahetkiin sopiva kakkuaterinsetti ovat kaikki erinomaisia lahjoja naiselle. Valikoimastamme löytyy myös jouluhifistelijälle sopivia lahjoja, kuten Villeroy & Boch joulumuki 2022, sekä suloinen tonttukoristeinen kannu. Sporttiselle naiselle loistava lahja on tyylikäs lasinen Villeroy & Boch juomapullo, joka säilyttää juoman raikkaana arjen riennoissa.

 

Joululahja miehelle

Joululahjan löytäminen isälle, miehelle, isoisälle, poikaystävälle tai miespuoleisille kavreille on toisinaan kinkkistä, joten nappaa talteen parhaat joululahjavinkit miehelle tästä! Mikäli kyseessä on mies joka käyttää koruja, on korulahja erinomainen vaihtoehto. Usein on myös niin, että vaikka mies ei itse ole koruja hankkinutkaan, ilahtuu hän saamastaan korulahjasta ja uudet korut pääsevät aktiiviseen käyttöön. Mikäli korulahja ei kuitenkaan tunnut sopivalta, voi rakasta miestä, isää tai ystävää ilahduttaa myös käytännöllisillä käyttötavaralahjoilla.

 

Kultainen panssariketju on arvokas ja arvostettu joululahja miehelle.

 

Miesten korut valikoimastamme löydät jokaisen miehen tyyliin sopivia korulahjoja aina klassisista kantasormuksista tyylikkäisiin panssariketjuihin. Kultainen panssariketju on arvokas sekä arvostettu lahja, ja upea kokonaisuus täydentyy esimerkiksi kultaisella kantasormuksella. Suomalaisen Lumoavan mallistosta löytyy niin ikään toinen toistaan tyylikkäämpiä lahjoja miehille, joista esimerkkinä syksyn uutuus eli Heikki Hartikaisen suunnittelema Oiva kaluakoru. Tyylitietoinen pukeutuja arvostaa myös ajattomia klassikkoja eli tyyliin sopivia kalvosinnappeja tai solmioneulaa. Kalvosinnapit tai solmioneula ovat varmoja lahjoja myös heille, jotka muutoin eivät koruista niin välitä.

 

Tyylikäs rannekello on lahja, jota mies arvostaa.

 

 

Upea rannekello on myös mitä mainioin lahja miehelle, sillä kellot ovat tärkeä osa miesten pukeutumista. Rannekello joululahjana on siis sekä tyylikäs että käytännöllinen valinta. Siinä missä toinen haluaa vaihdella tyyliään päivittäin, valitsee toinen mieluiten vain muutaman luottokellon. Olipa kysessä sitten lahja isälle, miehelle tai poikaystävälle, ei kellolahjan valitessaan voi mennä pieleen. Lahjansaajalle sopivaa kelloa valitessaan kannattaa kiinnittää huomiota kellon ulkonäön ohella myös sen materiaaleihin sekä muihin ominaisuuksiin. Aktiiviseen käyttöön ja kovaan menoon kannattaa valita kestävä teräskello, ja päivittäiseen käyttöön sopii esimerkiksi ranteessa miellyttävältä tuntuva nahkainen ranneke. Paljon liikkuva mies voi kaivata kelloltaan myös vedenpitävyyttä, tai monipuolisia toimintoja aina sekunttikellosta torkkuherätyksiin. Sporttinen mies arvostaa ulkomuodoltaan sporttista kelloa, ja tyylitietoinen pukeutuja puolestaan ihastuu klassikkokelloihin. Oikeastaan rannekello onkin aivan erinomainen joululahja miehelle, sillä kellolahjaa arvostaa jokainen.

 

Lahjaksi miehelle voi korujen tai kellon sijasta hankkia myös käyttötavaraa. Tyylikäs nahkaverhoiltu taskumatti on klassikko, jota jokainen mies osaa varmasti arvostaa. Teräksinen taskumatti on niin ikään mainio valinta, sillä sitä voi personoida haluamallaan kaiverruksella. Meillä kaiverrukset onnistuvat kaikkien myymälöidemme kautta, etsi lähin myymäläsi tästä. Klassisen tyylikkäät kristallista valmistetut viskilasit tai trendikkäät kultaiset viinilasit ovat myös monen miehen mieleen, ja ne ovatkin erittäin käytännöllinen joululahja miehelle. Ruoanlaitosta nauttiva mies arvostaa puolestaan laadukkaita teräsaterimia, ja esimerkiksi salaatinottimet tai pizzalapio pääsevätkin usein ahkeraan käyttöön.

 Luo pikkujoulujen kaunein kattaus – katso vinkit tästä

Pian ollaan jo joulussa, mutta ennen sitä on aika juhlistaa tätä ihanaa ja taianomaista aikaa pikkujouluilla! Tunnelmalliset pikkujoulut ovat ihana tapa pisirtää vuoden pimeintä aikaa, ja samalla toivottaa lähestyvä joulu tervetulleeksi yhdessä perheen, ystävien ja muiden läheisten kanssa. Ikimuistoiset pikkujoulut rakentuvat pöydän ympärille, jonka kaunis kattaus viimeistelee. Katso tästä vinkit pikkujoulujen kauneimpaan kattaukseen ja nauti tunnelmasta!

Juhlat käyntiin skoolaten

 Kaikki hyvät juhlat käynnistyvät alkumaljalla, sillä mikäpä kohottaisikaan tunnelmaa yhtä mukavasti kuin maljan nostaminen. Pikkujouluissa voidaan skoolata joko kuplivalla tai kauteen sopivasti esimerkiksi glögillä, pääasia että juhlat saadaan polkaistua käyntiin. Kuplivat juomat vaativat tietenkin arvoisensa juhlalliset samppanjalasit, glögin kaveriksi sopivat puolestaan suloiset joulumukit.Verkkokaupastamme sekä myymälöistämme löydät kattavan valikoiman erilaisia skoolailuun sopivia laseja kattaukseesi sopivasti, tutustu valikoimaamme tästä.

Kynttilät ja tuikkukipot tuovat tunnelmaa

Mikään ei ole tunnelmallisempaa, kuin hämärässä loistavat kauniit kynttilät. Lisäksi kynttilät ja etenkin kauniit kynttilänjalat tuovat kattaukseen juhlan tuntua. Juhlallisempaan kattaukseen sopivat esimerkiksi upeat kristalliset kynttilänjalat, joista yhdessä kruunukynttilöiden kanssa muodostuu kattauksen näyttävin yksityiskohta. Lasisia tuikkulyhtyjä voi puolestaan asetella sinne tänne, sillä niistä kynttilöiden valo siivilöityy kauniisti tuikkukipon ympärille.

Tutustu myös valikoimamme muihin kynttilänjalkoihin ja tuikkukippoihin, ja löydä kattaukseesi sopivat suosikkisi.

 

Tarjoiluastiat ovat tärkeä ja tarpeeellinen yksityiskohta

Kun pöytä notkuu toinen toistaan ihanampia pikkujouluherkkuja, ei ole samantekevää kuinka kattauksen esillepano toteutetaan. On hyvä pohtia sitä, millaisia astioita kukin tarjottava vaatii, sillä esimerkiksi hilloa sisältävät joulutortut eivät kestä pinoamista. Joulutorttuja varten paras tarjoilualusta onkin tarjotin, jolle joulutortut mahtuvat erinomaisesti. Pienet naposteltavat saa nätisti esille kauniisiin kulhoihin, ja pikkujoulukauden juomat tarjoilet näyttävistä kristallilaseista.

Muita kattaukseesi sopivia tarjoilu- ja ruokailuastioita löydät verkkokaupastamme sekä myymälöistämme.

Kauniit ja kestävät aterimet viimeistelevät kokonaisuuden

Pöytähopeat eli hopea-aterimet ovat usein perintö, joka kaivetaan esille joulun tullen, mutta aivan yhtä hyvin näitä kauniita aterimia voi käyttää myös pikkujoulujen juhlapöydässä. Upeat hopeiset aterimet viimeistelevät kauttauksen, ja tuovat todellista juhlan tuntua. Pikkujouluherkkujen tarjoiluihin soveltuvat muun muassa hopeinen Chippendale leivoslapio, hopeinen Chippendale pizzaapio sekä hopeinen kalaotin.

Hopeiset aterimet ovat myös mitä mainioin lahja etenkin ruoanlaittoa ja kauniita kattauksia rakastavalle läheiselle. Ja mikäli hopea-aterimet tuntuvat turhan juhlallisilta, voi kattauksen viimeistellä tietenkin myös upeilla teräsaterimilla.

Joulukoristeet kruunaavat pöydän

Mitä olisivatkaan pikkujoulut ilman joulukoristeita! Tässä kohtaa enemmän on todellakin enemmän, sillä joulu saa näkyä niin juhlapöydässä kuin juhlatilassakin. Klassisen tyylin täydentävät Kalevalan upeat vuoden 2022 joulukoristeet, upea pronssinen Kalevala Kalevankarhu, sekä Kalevala joulukoristesetti. Joulupallojen ystävälle valikoimastamme löytyy upea kattaus erilaisia joulupalloja, ja hevosfanin vainta on tietenkin Marko Björsin suunnittelema Laukka -joulupallo. Perinteisten joulukoristeiden ohella ei tietenkään pidä unohtaa ihastuttavia tonttuja, joita valikoimastamme löytyy runsain mitoin. Keraaminen tonttu sopii ruokapöytään, ja suloinen punainen tonttu viihdyttää vieraita olohuoneessa. Ovenpieleen tai ikkunalle ripustettu joulukranssi viimeistelee kokonaisuuden.

Suunnittelitpa sitten pieniä tai suurempia pikkujoulujuhlia, näillä vinkeillä onnistut taatusti. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiimme liittyen, ole yhteydessä meihin niin autamme mielellämme. Iloista ja riemukasta joulunaikaa!

Valmistaudu jouluun – kauneimmat joulukalenterit Kultajouselta

 

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jouluvalmisteluja, etenkään kun kyseessä ovat joulukalenterit! Toisinaan täydellisen joulukalenterin löytäminen ei kuitenkaan ole aivan helppoa, sillä valinnanvaraa riittää. Joulustressiä helpottaaksemme esittelemme teille vuoden 2022 kauneimmat joulukalenterit – täältä tulevat Kultajousen joulukalenteri sekä Marko Björsin suunnittelema Laukka joulukalenteri.

 

Kultajousen joulukalenteri on supersuosittu korukalenteri

 

Kultajousen supersuosittu joulukalenteri on taas täällä! Vuoden 2022 joulukalenterissa on ihastuttava joulunpunainen ulkoasu, ja kauniin kannen takaa aukeaa mitä ihanampia yllätyksiä.

Kyseessä on tietenkin klassinen Kultajousen korujoulukalenteri, jonka 24 luukun takaa löytyy valikoima erilaisia pukeutumiskoruja. Ihastuttava korujoulukalenteri sisältää niin korvakoruja, rannekoruja, sormuksia kuin kaulakorujakin. Kaikki joulukalenterin korut ovat helposti toisiinsa yhdisteltäviä, ja halutessasi voit käyttää niitä myös erikseen. Lisäksi kaikissa kalenterin koruissa on säädettävä pituus tai koko.

Korujoulukalenteri tuo säihkettä juhlakauteen ja sopii kaikille korujen ystäville. Osta omasi pian, sillä parhaat kalenterit viedään käsistä jo paljon ennen joulukuuta. Korujoulukalenterin löydät verkkokaupastamme, sekä Kultajousi -myymälöistä.

 

 

Marko Björsin suunnittelema ihastuttava Laukka -joulukalenteri

Ihastuttava uutuusjoulukalenteri on saapunut Kultajousen verkkokauppaan sekä Kultajousi -myymälöihin! Ihastuttava hevosaiheinen joulukalenteri on osa Marko Björsin suunnittelemaa Laukka kello- ja korusarjaa.

Kuten arvata saattaa, on tämä joulukalenteri täynnä toinen toistaan ihastuttavampia hevosaiheisia koruja! Laukka -joulukalenterin luukkujen takaa löytyy 24 kappaletta erilaisia pukeutumiskoruja aina korvakoruista sormuksiin ja rannekoruista kaulakoruihin. Kaikki joulukalenterin korut sopivat niin yhteen kuin erikseenkin käytettäväksi. Kaikissa koruissa on myös säädettävä pituus.

Tämä kaunis Laukka -joulukalenteri on suunniteltu kaikille hevosten ystäville, ja on mitä mainoin yllätys myös pienemmille hevosfaneille. Osta Laukka -kalenterisi tästä ja tutustu myös muihin Laukka -sarjan tuotteisiin!

 

Löydä oma suosikkijoulukalenterisi Kultajousen valikoimasta

 

Nämä ihastuttavat joulukalenterit löytyvät siis jo verkkokaupastamme sekä myymälöistämme, joten juuri nyt on oikea hetki hankkia joulun 2022 paras joulukalenteri! Olipa valintasi Kultajousen perinteinen korukalenteri, tai ihastuttava uutuus Laukka -joulukalenteri tulet taatusti yllättymään. Ei muuta kuin ihanaa ja jännittävää joulunodotusta! 🎅