X


Schalins

Selkeän suoralinjaista tyyliä edustavat Schalins kihla- ja vihkisormukset Kultajousen verkkokaupasta!

Yksinkertaisen tyylikkäät Schalins sormukset tunnetaan ruotsalaisesta designistaan sekä niiden korkeasta laadusta. Schalins mallistoon kuuluvat sekä kihlasormukset että vihkisormukset, ja mallistosta löytyy sormuksia niin miehille kuin naisillekin.  Vuonna 1994 korutuotantonsa käynnistänyt Schalins on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimpia sormusvalmistajia. Tervetuloa tutustumaan Schalins mallistoon!

Huom! Schalins sormukset valmistetaan tilaustyönä. Huomioithan siis tilauksessa 2 viikon toimitusajan. 

Schalins sormukset miehelle ja naiselle

Nämä ruotsalaista designia edustavat sormukset ovat etenkin heidän suosiossaan, jotka etsivät yksinkertaisen tyylikkäitä kihla- ja vihkisormuksia. Ajatonta kauneutta edustavasta Schalins mallistosta löytyy sormuksia niin miehelle kuin naisellekin. Schalins sormusvalikoimasta löytyy niin kelta- ja valkokultaisia sormuksia kuin myös titaanisia sormuksia. Tänä päivänä myös titaaninen kihlasormus onkin suosittu valinta perinteisten kultaisten kihlasormusten rinnalla.

Schalins mallisto sisältää sekä näyttävämpiä kivin koristeltuja sormuksia, kuin myös perinteisempiä yksinkertaisempia ja hillitympiä kultasormuksia. Lisäksi mallistosta löytyy useita sormuksia, joissa mielenkiintoisia yksityiskohtia on toteutettu erilaisten leikkausten sekä pintojen avulla. Schalins malliston sormukset ovat upea sekoitus perinteistä kultasepän käsityötaitoa sekä modernia leikkisyyttä. Tutustu Schalins sormusmallistoon ja löydä unelmiesi sormus!

Miten valita kihlasormus tai vihkisormus?

Pohjoismaisen puhdasta designia edustavat Schalins sormukset sopivat erinomaisesti myös kihla- tai vihkisormukseksi. Siinä missä morsiamen kihlasormus saa usein rinnalleen erillisen vihkisormuksen, valitaan sulhasen kihlasormus usein niin, ettei sormusta vaihdeta enää naimisiin mentäessä. Toisaalta, mikäli sormuksen päivittäminen tuntuu hyvältä, voi sen huoletta toteuttaa. Pääasia on, että morsiuspari on tyytyväinen sormuksiinsa!

Etenkin silloin, kun miehelle valitaan yksi kihla- ja vihkisormuksena toimiva sormus, kannattaa sormukseen satsata. Pieni panostus kannattaa, sillä laadukas sormus kestää ikää ja elämän kolhuja. Lisäksi etenkin kelta- ja valkokultaisten sormusten etuna on niiden muuntuvuus, sillä materiaalia on usein mahdollista muovata jälkikäteen. Näin ollen esimerkiksi kokomuutokset ovat mahdollisia. Laadukkaat, tilaustyönä valmistettavat Schalins sormukset sopivat kihla- ja vihkisormuksiksi erinomaisesti. Laajasta mallistosta löytyy sormuksia moneen eri tyyliin ja tilanteeseen sopivasti. Tervetuloa tutustumaan!

Schalins sormukset Kultajousen verkkokaupasta

Tilaa Schalins kihla- ja vihkisormukset Kultajousen verkkokaupasta vaikka suoraan kotiovelle! Yli 50 € tilauksiin toimitusmaksu 0 € Postiin ja Postin noutopisteisiin. Huomaathan, että Schalins sormukset valmistetaan tilaustyönä, näin ollen niissä on 2 viikon toimitusaika. Mikäli kaipaat apua täydellisen sormuksen valinnassa, autamme mielellämme

Katso myös valikoimamme AuMore kihlasormukset, Princess timanttisormukset, Story of Love timanttisormukset sekä Duetto titaanisormukset. Tervetuloa tutustumaan kihla- ja vihkisormuksiimme ja valitsemaan täydelliset sormukset teidän rakkaustarinaanne kuvaamaan! 
Lue lisää

79
  1499

 

Schalins kihlasormus, titaania, pienet zirkoniakivet

_20083488

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, isot zirkoniakivet

_20083487

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 18,5 - 23,5

_20083484

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 14,5 - 18

_20083483

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 18,5 - 23,5

38880

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 14,5 - 18

38878

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 18,5 - 23,5

38846

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 14,5 - 18

38845

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, flakka, koot 14,5 - 18

38843

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää