X


Miesten kihlasormukset


Kihlasormus on muisto siitä hetkestä, jolloin sinusta tulikin te, ja minusta tulikin me. Kihlasormus on muisto, joka säilyy vuosikymmeniä. Kihlasormus kertoo tarinaanne, ja muistuttaa yhteisestä liitosta. Miesten kihlasormus on merkityksellinen koru monessakin mielessä, sillä useille miehille kihlasormus on samalla myös vihkisormus. Miesten kihlasormus valintaan kannattaa siis käyttää hetki aikaa. Täältä löydät kaikki valikoimamme miesten kihlasormukset - tervetuloa tutustumaan!

Kihlasormus miehelle

Miesten kihlasormus on usein yksi miehen tärkeimmistä - ellei jopa tärkein - elämänmittaiselle matkalle valittu koru. Siinä missä morsiamelle valitaan kihlasormuksen rinnalle myös vihkisormus, toimivat miesten kihlasormukset usein samalla myös vihkisormuksina. Siksi onkin tärkeää, että myös kihlasormus miehelle on persoonallinen, kantajansa näköinen sekä omaan arkeen soveltuva sormus. Kun sormuksen valitsee huolella, säilyy se hyvänä pitkään muistuttaen yhteisestä matkasta. Tutustu laajaan Kultajousi kihlasormukset valikoimaamme, ja löydä täydellinen sormus!

Miehen kihlasormuksen valinta

Itseä miellyttävän ulkonäön lisäksi kihlasormusta etsivän miehen kannattaa kiinnittää huomiota sormuksen materiaaliin, sormuksen kokoon sekä malliin. Koska kihlasormus on pitkäikäinen päivittäiseen käyttöön tuleva koru, on sormuksen valmistusmateriaalilla suuri merkitys. Suosituimmat kihlasormus materiaalit ovat yhä edelleen keltakulta ja valkokulta, mutta myös muut materiaalit ovat mahdollisia. Esimerkiksi kovaakin kulutusta kestävät titaaniset kihlasormukset ovat nousseet erinomaiseksi vaihtoehdoksi perinteisten kultaisten kihlasormusten rinnalle. 

Sormusmateriaalin lisäksi valittavana on monia erilaisia malleja aina pelkistetymmistä kultasormuksista trendikkäisiin mustanpuhuviin titaanisormuksiin. Myös kivin koristellut miesten kihlasormukset ovat tyylikäs vaihtoehto heille, jotka toivovat kihlasormukselta persoonallisuutta. Miesten kihlasormus on mainio tilausuus tuoda omaa persoonaa esille, ja näyttää kuka olet! Valitse siis sellainen sormus, joka on näköisesi. Katso upeat titaaniset Duetto sormukset, klassisen tyylikkäät kultaiset AuMore sormukset sekä ruotsalaista designia edustavat Schalins sormukset. Tutustu laajaan Kultajousi kihlasormukset valikoimaamme ja tilaa omasi!

Miesten kihlasormus koko

Päivittäiseen käyttöön tulevan sormuksen valinnassa on syytä huomioida myös sormuksen koko. Oikean koon valinta on tärkeää, jotta sormus on miellyttävän tuntuinen eikä toisaalta pääse myöskään putoamaan. Sormuksen kokoa mitatessa kannattaa myös muistaa, että sormen koko saattaa vaihdella suurestikin päivän aikana. Sormuskoon mittaaminen on helppoa esimerkiksi Kultajousen sormusmitan avulla. Muista myös, että sormuksen leveys vaikuttaa paljolti siihen, miltä sormus näyttää ja tuntuu omassa sormessa. Toisinaan sormuksen leveydellä on vaikutusta myös sormuksen kokoon.

Kihlasormus kaiverrus
Kihlasormuksen kaiverrus on usein tärkeä osa kihlasormusta, sillä se muistuttaa teille tärkeästä päivästä, ja personoi sormukset juuri teille. Perinteisesti kihlasormuksen kaiverrus on puolison nimi, kihlaparin nimet tai nimikirjaimet sekä kihlapäivä. Kaiverruksen voi kuitenkin valita vapaasti, sillä kyseessä on teidän rakkaustarinanne. Kaiverrukset kihlasormukseen teetät helposti lähimmän Kultajousi -myymälän kautta.

Miesten kihlasormukset Kultajousesta

Tilaa miesten kihlasormukset helposti Kultajousen verkkokaupasta. Yli 50€ tilauksiin toimitus 0€ Postiin ja Postin noutopisteisiin. Meiltä löydät miesten kihlasormukset sekä keltakultaiset ja valkokultaiset kihlasormukset. Lisäksi valikoimassamme hopeiset kihlasormukset kuten myös titaaniset kihlasormukset. Katso myös laajan kihlasormus Kultajousi valikoimamme ja löydä unelmiesi miesten kihlasormukset. Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää

19
  1499

 

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, punakultaraita

_20088420

335,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, valkokultaraita

_20088414

349,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, kultaraita

_20088413

335,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, mattamusta

_20088411

144,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, kiiltävä musta

_20088408

144,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, pienet zirkoniakivet

_20083488

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, isot zirkoniakivet

_20083487

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 18,5 - 23,5

_20083484

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 14,5 - 18

_20083483

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 18,5 - 23,5

38880

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 14,5 - 18

38878

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää