Toimitusmaksu 0 € yli 50 € tilauksiin.
Tilaa verkosta ja nouda tilauksesi lähimmästä Kultajousi-myymälästä 0 €.

Takuu- ja palautusehdot

Reklamaatio- takuu- ja palautusehdot:

- Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaamansa tuote/tuotteet 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tilauksesta, mm. Schalins-, Story of Love- ja Princess-sormukset sekä MyNameIs-nimikorut, joissa tieto on mainittu.

- Verkkokaupasta tilatut ja ostetut tuotteet palautetaan ja vaihdetaan ainoastaan verkkokaupan kautta, ei Kultajousi -myymälöiden kautta.

- Tuotteiden takuuasioissa palvelemme sekä verkkokaupassa (verkkokauppa@kultajousi.fi) että kaikissa Kultajousi -myymälöissä. Takuuasioissa asiakkaalla tulee olla aina esittää alkuperäinen ostotosite ja takuulappu.

- Muissa reklamaatioissa ja tiedusteluissa viestit voi lähettää sähköpostiosoitteeseen verkkokauppa@kultajousi.fi.

- Tilaajan velvollisuus on tarkistaa toimitetut tuotteet heti lähetyksen saatuaan ja ilmoittaa mahdollisista virheistä ja puutteista välittömästi asiakaspalveluumme verkkokauppa@kultajousi.fi.

- Palautettava, käyttämätön tuote tulee palauttaa sen alkuperäisessä oheismateriaalissa, tuotteen ja tuotteeseen liittyvän oheismateriaalin (esim. kellokotelon) on oltava alkuperäisessä/virheettömässä kunnossa. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei ole kaikkia tuotteen osia, tuote on vahingoittunut, käytetty tai lahjakortin ollessa kyseessä osa lahjakortin arvosta on käytetty, emme voi ottaa palautusta vastaan.

- Rahat palautuvat tilille 2-4 viikon kuluessa palautuksen vastaanottamisesta sillä edellytyksellä, että palautusehdot täyttyvät.

- Pidätämme oikeuden periä palautuksen lähetyskustannukset asiakkaalta, jos palautus on tehty ehtojen vastaisesti.

- Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole automaattisesti asiakaspalautus. Noutamattomat toimitukset palautuvat lähettäjälle Postin ja myymälän puolesta. Tilaajaan ollaan yhteydessä heti toimituksen palauduttua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Mikäli tilaajaan ei saada yhteyttä 30 päivän kuluessa palautuksesta, toimitusta ei lähetetä uudelleen eikä suoritusta palauteta tilaajalle.

 

Palautettavien tuotteiden lähetys: 

- Tilauksen mukana olevaan saatekirjeeseen täytetään kaikki pyydetyt tiedot ja saatekirje sekä palautettavat tuotteet pakataan huolellisesti takaisin alkuperäiseen pakkaukseensa.

Lähetys palautetaan aina asiakaspalautuksena Postin toimipisteeseen, jolloin asiakas saa itselleen palautuksesta kuitin. Käytettävä lähetysmuoto palautuksissa on Economy-paketti ja lähetyksen päällä tulee selkeästi lukea: Asiakaspalautus. Kiinnitä lähetyksen päälle saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti ja kirjoita lähetyksen päälle Kultajousen palautustunnus 611145.

Asiakaspalautuksista toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluun verkkokauppa@kultajousi.fi / puh. 020 7417 617 ennen palautuksen lähettämistä.

- Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole automaattisesti asiakaspalautus. Noutamattomat toimitukset palautuvat lähettäjälle Postin ja myymälän puolesta. Tilaajaan ollaan yhteydessä heti toimituksen palauduttua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Mikäli tilaajaan ei saada yhteyttä 30 päivän kuluessa palautuksesta, toimitusta ei lähetetä uudelleen eikä suoritusta palauteta tilaajalle.

 

Tuotteiden vaihto:

- Tilauksen mukana olevaan saatekirjeeseen täytetään nimi- ja osoitetiedot sekä valitaan vaihtamisen syy, esim. tuote on viallinen, väärän kokoinen ja mitä kokoa vaihdettavan tuotteen tulisi olla.

Saatekirje ja vaihdettavat tuotteet pakataan huolellisesti takaisin alkuperäiseen pakkaukseensa. 

Lähetys palautetaan aina asiakaspalautuksena Postin toimipisteeseen, jolloin asiakas saa itselleen palautuksesta kuitin. Käytettävä lähetysmuoto palautuksissa on Economy-paketti ja lähetyksen päällä tulee selkeästi lukea: Asiakaspalautus. Kiinnitä lähetyksen päälle Postista saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti ja kirjoita lähetyksen päälle Kultajousen palautustunnus 611145.

Asiakaspalautuksista toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluun verkkokauppa@kultajousi.fi / puh. 020 7417 617 ennen palautuksen lähettämistä.

 

Vaihto- ja palautusosoite on:

Kultajousi Oy

PL 56

00661 Helsinki