X


Kihlasormukset valkokulta

Valkokultaiset kihlasormukset - löydä unelmiesi sormus sinulle ja kihlatullesi!

Kihlasormus on muisto, joka säilyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Kihlasormus kertoo teidän tarinaanne aivan alusta saakka, ja muistuttaa teitä siitä hetkestä, jolloin minusta tuli me. Kihlasormus on elämäsi tärkeimpiä koruja, valitse siis juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopiva sormus. Löydät Kultajousen laajasta kihlasormus valikoimasta erilaiset valkokultaiset kihlasormukset jokaiselle parille.

Kattava Kultajousi kihlasormukset valikoimamme on huolellisesti ammattitaidolla rakennettu, jotta sinä löytäisit täydellisen kihlasormuksen juuri teidän rakkaustarinaanne symboloimaan. Valkokultainen kihlasormus on ajaton ja samaan aikaan moderni valinta, joka kestää ikää. Valkokultaiset kihlasormukset sopivat niin miehille kuin naisillekin. Värinsä puolesta valkokulta soveltuu myös erinomaisesti hopea- ja teröskorujen pariksi luoden tasapainoisen yhdistelmän. 

Valkokulta materiaali

Valkokulta on varsin perinteinen kihlasormus materiaali, eikä suotta. Valkokultaiset kihlasormukset kestävät hyvin aikaa ja päivittäistä käyttöä. Lisäksi valkokultaisia sormuksia pystytään lähes aina muokkaamaan myös jälkikäteen esimerkiksi silloin, kun sormuksen koon muuttaminen on tarpeen. Valkokultaisen sormuksen koon muuttaminen onnistuu helposti lähimmän Kultajousi -myymälän kautta. 

Valkokultaiset kihlasormukset miehelle ja naiselle

Kihlaus on erityinen tapahtuma, jonka merkiksi tuleva aviopari valitsee itselleen mieluisat sormukset. Valkokultaisten kihlasormusten klassikkoja ovat sileät ja ilmeeltään yksinkertaiset kihlasormukset, jotka sopivat niin miehelle kuin naisellekin. Miehen kihlasormus on usein aivan erityinen koru, sillä usein kihlasormus jää miehen ainoaksi sormukseksi siinä missä naiselle hankitaan kihlasormuksen lisäksi erillinen vihkisormus. Miehen kihlasormus on siis syytä valita harkiten, ja huomioon kannattaa ottaa niin tulevan sulhasen tyyliä ja persoonaa, kuin myös sitä, millaiseen käyttöön sormus päivittäisessä arjessa tulee. Kultajousen valikoimasta löydät valkokultaiset kihlasormukset jokaiselle, katso myös miesten kihlasormukset

Valkokultainen kihlasormus ja vihkisormus

Siinä missä valkokultainen vihkisormus on usein miehen ainoa sormus, valitaan naiselle vielä erillinen vihkisormus. Kihlasormus asettaa raameja myös vihkisormuksen valinnalle, joten myös tulevaa vihkisormusta on hyvä pohtia jo kihlasormusta valittaessa. Kihla- ja vihkisormuksen yhdistäminen onnistuu helpoiten niin, että kihlasormuksen valitsee mallistosta, josta löytyy myös yhteensopiva vihkisormus. Esimerkiksi Story of Love sormukset on suunniteltu niin, että ne on helppo yhdistää toisen sormuksen kanssa.Valkokultaisen kihlasormuksen rinnalle on kuitenkin verrattain varsin helppo löytää valkokultainen vihkisormus, ja osaavat ammattilaisemme auttavat mielellään sen oikean sormuksen valinnassa.

Kihlasormuksen kaiverrus

Kihlasormuksen kaiverrus on useimmille pareille tärkeä osa sormusta. Personoitu kaiverrus tekee korusta entistäkin henkilökohtaisemman, ja muistuttaa ikuisesti tuosta tärkeästä hetkestä. Valkokultaisen kihlasormuksen kaiverrus onnistuu useimmissa tapauksissa varsin näppärästi. Sormuksesta riippuen kaiverrus voidaan toteuttaa joko kone- tai käsinkaiverruksena. Kihlasormusten kaiverruksesta voit kysyä lisää lähimmästä Kultajousi -myymäläästäsi

Kihlasormukset netistä

Valkokultainen kihlasormus onkin mitä mainioin valinta yhteistä liittoa juhlistamaan. Meiltä löydät myös hopeiset kihlasormukset sekä paljon muita kihlasormuksia. Katso valikoimamme miesten kihlasormukset ja kurkkaa myös valkokultaiset vihkisormukset, jotka yhdistät helposti näyttäväksi kokonaisuudeksi yhdessä valkokultaisten kihlasormusten kanssa.

Tilaa valkokultainen kihlasormus helposti Kultajousen verkkokaupasta. Yli 50€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Postiin ja Postin noutopisteisiin! Mikäli kaipaat apua sen oikean sormuksen valitsemisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi chat -ikkunan kautta. Olemme täällä sinua varten. Muista myös Kultajousen klassikko eli sormusmitta, jolla saat helposti mitattua sormuksen koon kotona. Tilaa kihlasormukset netistä vaikka heti!
Lue lisää

79
  1499

 

Schalins kihlasormus, titaania, flakka, koot 14,5 - 18

38843

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 4 mm, flakka

15606

609,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 3 mm, flakka

15604

499,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

AuMore valkokultainen kihlasormus 5,4 mm, flakka

15602

609,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 5,5 mm, puolipyöreä

15601

739,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 4,5 mm, puolipyöreä

15599

659,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 3 mm, puolipyöreä

15577

359,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Vain
myymälästä

Schalins valkokultainen kihlasormus 3,5 mm, lehdet

15424

419,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää