X


Ruusukulta sormukset

Ihastu hurmaavaan ruusukultaan ja tilaa ruusukulta sormukset Kultajousen verkkokaupasta!

Punakulta, eli tutummin ruusukulta on mitä herkullisimman värinen kultasekoitus, jota käytetään paljolti myös koruissa. Viehättävän värinsä ohella ruusukulta on erinomainen korumateriaali, sillä se kestää jatkuvaa päivittäistäkin käyttöä. Ruusukulta sormukset viehättävät usein etenkin heitä, joita naisellisen romanttinen tyyli puhuttelee. Kultajousen valikoimasta löydät ihastuttavat ruusukulta sormukset jokaiseen hetkeen. tervetuloa tutustumaan!

Ruusukulta materiaalina

Kuten kulta yleensäkin, on myös ruusukulta varsin erinomainen korumateriaali. Upean lämpimän punaisen hehkunsa punakulta saa kullan ja kuparin sekoituksesta. Täydellisen värin saavuttamiseksi seokseen yhdistetään toisinaan myös muita jalometalleja. Ruusukullan upea hehku antaa kauniin pohjan myös erilaisille jalokiville. Tavallisimmin ruusukultaan yhdistettyjä kiviä ovat kirkkaat timantit, sekä vaaleanpunaiseen taittavat safiiri ja morganiitti. 

Ruusukulta on päivittäiseen käyttöön soveltuva materiaali, jota on usein mahdollista muokata myös jälkikäteen. Näin ollen esimerkiksi sormuksen koon muutos onnistuu osaavan kultasepän käsissä. Sormuksen koon muutostyöt onnistuvat helposti lähimmän Kultajousi -myymälän kautta. 

Kuten kelta- ja valkokultakin, vaatii myös ruusukultainen sormus säännöllistä huoltoa, jotta se säilyttää kauniisti säihkyvän värinsä pitkään. Käytössä ruusukultainen sormus voi likaantua ja menettää kiiltoaan, mutta säännöllisellä puhdistamisella sekä sormuksen huollattamisella sormus saadaan säilymään kauniina pitkään. Ruusukultaisen sormuksen puhdistaminen onnistuu esimerkiksi käytännöllisten puhdistustuotteiden avulla, ja suurempia sormusten huoltotöitä voi tiedustella lähimmästä Kultajousi -myymälästä.

Ruusukultainen vihkisormus

Elegantti ruusukulta on varsin trendikäs valinta, sillä ruusukultaista sormusta tuskin tulee joka päivä vastaan. Ruusukultainen sormus on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat poiketa perinteistä, mutta arvostavat koruissaan kullan nihin mukanaan tuomaa arvokkuutta. Ruusukulta sormukset ovatkin ennen kaikkea modernin morsiamen tai sulhon valinta, eikä mikään estä myöskään yhdistämästä esimerkiksi ruusukultaista ja valkokultaista sormusta uniikin yhdistelmän luomiseksi.

Valikoimassamme ruusukulta sormuksia niin miehille kuin naisillekin. Näyttävät timantein koristellut ruusukulta sormukset ovat tyypillisiä vihkisormuksia, ja aavistuksen yksinkertaisempia rivitimanttisormuksia puolestaan annetaan usein kihlasormuksina. Mikään ei kuitenkaan estä tekemästä juuri päinvastoin - tehkää siis teidän tavallanne! Ruusukulta sormukset valikoimastamme ihastuttavat vihkisormukset, tervetuloa tutustumaan!

Mikäli kaipaat apua täydellisen sormuksen löytämiseen, olemme täällä sinua varten. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee verkkokaupan chatissa, sähköpostitse sekä puhelimitse, ja auttaa mieltä askarruttavien kysymysten ratkaisemisessa. Mikäli oikean kokoisen sormuksen valitseminen tuntuu haastavalta, voit mitata sormuksen koon helposti Kultajousen sormusmitan avulla.

Ruusukulta sormukset Kultajousen verkkokaupasta

Tilaa ihastuttavat ruusukultaiset sormukset helposti vaikka suoraan kotiovelle! Yli 50 € tilauksiin toimitusmaksu 0 € Postiin ja Postin noutopisteisiin. Kattavasta valikoimastamme löydät myös timanttisormukset, kultasormukset sekä monia muita sormuksia. Katso myös kaikki vihkisormukset sekä kihlasormukset

Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää

375
  1832

 

Princess Marianne timantti-safiirirubiinisormus 0,05ct punakulta

_20143226

952,00 € 1190 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Alice timantti-safiirisormus 0,26ct punakulta

_20143225

1672,00 € 2090 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Princess Isabella timanttisormus 0,15ct punakulta

_20137136

719,20 € 899 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

Princess Christina timantti-safiirisormus 0,10ct punakulta

_20127443

599,20 € 749 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

Princess Jasmine timantti-morganiittisormus 0,26ct punakulta

_20110759

1832,00 € 2290 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto Black Edition zirkonium kihlasormus, punakultaraita

_20088420

375,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

Story of Love Lyon timanttisormus 0,15ct 14K

21086

872,00 € 1090 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää