Toimitus noutopisteisiin 0 €.

Vähintään 100 euron tilauksiin kotiinkuljetus 0 €.

Black Weekendin suuresta suosiosta johtuen - verkkokaupan toimituksissa saattaa olla viivästyksiä.

Tilaa joululahjat verkkokaupasta 16.12.2020 mennessä!

Myymälät

Poikkeustilanteesta johtuen osa myymälöistämme palvelee erikoisaukioloajoin.

Tervetuloa palveltavaksi!

Poikkeusaukioloista

Yli 80 Kultajousi -myymälää palvelevat sinua ympäri Suomen! Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttavat sinua kiperimmissäkin lahjanetsintätilanteissa sekä löytämään sen täydellisen vihkisormuksen. Myymälöistämme ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto-oikeus kuittia vastaan. Vaihto-oikeus edellyttää tuotteen olevan alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja ehjä.

Palveluina myymälöissämme on kellon paristonvaihto, joka useimmiten onnistuu odottaessa. Kelloissa, joissa vesitiiviys on 50M / 5 ATM tai yli, lähetetään kellosepälle paristonvaihtoon. Lisäksi vaihdamme rikki menneen rannekkeesi odottaessa, myymälöissämme on laaja valikoima hopean- ja kullanvärisiä teräksisiä sekä nahkarannekkeita. Voit tuoda meille myös korusi kunnostettavaksi – ammattitaitoiset kultaseppämme korjaavat rikkinäiset ja vialliset korusi käyttökuntoon.

Tarjoamme myös korvien rei’itysmahdollisuutta ilman ajanvarausta. Suositusikäraja rei’ityksessä on 7 vuotta ja rei’ityksen hinta on 25,-. Hintaan sisältyy ensiasennuskorvakorut, joiden laajasta valikoimasta löydät hopean- ja kullanvärisiä tappikorviksia kirkkailla ja värillisillä korukivillä, hoito-ohjeet sekä asennus. Asennus tapahtuu ampumalla korvalehteen. Rustoon ei ole mahdollista teettää korvareikiä, niiden asentamista voit tiedustella tatuointi- ja lävistysliikkeistä.

Otamme vastaan vanhat kultakorusi hyvittämällä niistä päivän grammahinnan. Saat hyvityksen koruistasi rahana tai lahjakorttina. Lisää kullan ostamisesta voit lukea täältä.

Verkkokaupan valikoima saattaa poiketa myymälöiden valikoimasta. Lisäksi kampanjat ja hinnat saattavat vaihdella myymälöiden ja verkkokaupan välillä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokaupan lisäksi Swarovski -malliston löydät myös Oulun Ideapark -myymälästä.

Voit myös tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen mistä tahansa Kultajousi-myymälästä. Tilaus lähetetään myymälään 2-7 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu on kirjautunut järjestelmään. Saat tekstiviestin ja sähköpostiviestin, kun tilauksesi on saapunut myymälään ja on valmis noudettavaksi. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa tai palauttaa Kultajousi-myymälään.

Tervetuloa ostoksille Kultajousi-myymälään!

Etelä-Suomi:

Helsinki

Espoo

Vantaa

Kerava

Järvenpää

Hyvinkää

Lohja

Riihimäki

Hämeenlinna

Lahti

Nummela

Klaukkala

Kirkkonummi

Itä-Suomi:

Imatra

Joensuu

Jyväskylä

Kotka

Kouvola

Kuopio

Lappeenranta

Mikkeli

Savonlinna

Länsi-Suomi:

Kaarina

Kokkola

Lempäälä

Nokia

Pori

Raisio

Rauma

Sastamala

Seinäjoki

Tampere

Turku

Vaasa

Pohjois-Suomi:

Kempele

Oulu

Rovaniemi

Tornio