Toimituskulut noutopisteisiin 0€!
Kaikkiin tilauksiin Postin kotiinkuljetus 5,90.
Kotiinkuljetus vähintään 150€ tilauksiin 0€.

Kultajousen kesäkisa!

 

Osallistu Instagram valokuvakilpailuun ja voita Princess-timanttisormus!

 

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjät

Kilpailun järjestää Kultajousi Oy: 0222163-2 (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki 21.7. mennessä Instagramissa postatut kuvat. Kuvat on merkitty hashtagilla #princessluonto ja @kultajousi_oy

Sama henkilö voi osallistua kilpailuun usealla kuvalla kilpailuaikana. Järjestäjän henkilökunta tai perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 28.6.-21.7. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinto ja kilpailu

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuvien joukosta kilpailun tuomari valokuvaaja Konsta Punkka valitsee viisi (5) parasta kuvaa yleisöäänestykseen viikolla 30. Yleisöäänestys järjestetään Kultajousen nettisivuilla viikoilla 33-35. Eniten ääniä saanut kuva voittaa Princess-timanttisormuksen 21000, arvo 1090,-. Sormuksen tarkemmat tuotetiedot sekä äänestyssivu löytyy tämän sivun alalaidasta.

EDIT 8.8.2019 - Suuren osallistujamäärän vuoksi, Konsta Punkka on valinnut finaaliin kymmenen (10) parasta kuvaa yleistöäänestykseen. Yleisöäänestys alkaa viikolla 30 ja äänestys päättyy 31.8. Järjestämme myös 500 euron Kultajousi-lahjakorttiarvonnan äänestäneiden kesken.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Kilpailun palkinto toimitetaan voittaneelle lähimpään Kultajousen myymälään. Mikäli voittaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia yhteystietoja tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon sisällä voitosta ilmoittamisesta, kilpailun Järjestäjällä oikeus luovuttaa palkinto toiseksi eniten ääniä saaneelle kilpailukuvalle. Jos kahdella kuvalla on täsmälleen yhtä monta ääntä, suoritetaan arvonta. 

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai soveltuvin osin niiden yhteistyökumppaneille.

7. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi / palveluksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

8. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Järjestäjän rekisteriselosteiden ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä ja/tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai erillistä korvausta.

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Onnea arvontaan!

 

Princess-timanttisormuksen tarkemmat tuotetiedot:

Tuotekoodi: 21000

Timantit: 3 kpl, yht. 0,20ct W/SI

Materiaali: 14K palladiumvalkokultaa

Arvo: 1090,-

 

Äänestyssivu: https://kampanja.kultajousi.fi/kuvakilpailu