X


Kultajousi-tili

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä? Täytä hakemus ja palauta se lähimpään Kultajousi-myymälään. Kultajousi-tili käytössä kaikissa Kultajousi-myymälöissä.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
• Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
• Tili on henkilökohtainen ja jatkuvakäyttöinen
• Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää oikealla olevista linkeistä.


Rahoitusta voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla: kultajousi

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Kultajousi-myymälöissä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.
Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ! Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.