Kultajousi mukana tapahtumissa!

 

Kultajousi on mukana useissa tapahtumissa sekä erilaisilla messuilla ympäri vuoden. Messu- ja tapahtumaosastoillamme pääset tutustumaan upeisiin tuotteisiimme, ja löytämään omat suosikkisi laajasta valikoimastamme. Ota siis tapahtumakalenterimme talteen, jottet ohita huikeita hetkiä kanssamme. Nähdään messuilla sekä tapahtumissa!

 

 Love Me Do - Winter Fair häämessut 21.-22.1.2023

Suomen suurimmat häämessut tulevat jälleen! Tammikuussa 2023 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävät Love Me Do -häämessut ovat elämys, joista inspiraatiota saavat niin tulevien vuosien morsiamet ja sulhot kuin myös kaasot, bestmanit sekä muut hääjärjestelyihin osallistuvat tärkeät henkilöt. Love Me Do -häämessuilla riittää näettävää ja koettavaa taatusi jokaiseeen makuun! Messuilla  esillä muun muassa upeaa häämuotia, inspiroivia hääkattauksia sekä paljon muuta.

Love Me Do -häämessuilta löydät myös Kultajousen messuosaston. Tule tutustumaan upeisiin Princess ja Story of Love timanttikorumallistoihimme, ja löydä unelmiesi sormus! Kaapelitehtaalla pääset tutustumaan myös hiljattain lanseeratun Fenia laboratoriotimanttikorubrändin upeisiin sormuksiin. Tuttuun tapaan esillä myös upeita hääkoruja sekä ohittamattomia messutarjouksia. Tule siis tutustumaan ja ihastumaan. Nähdään pian Kaapelitehtaalla!

 

Porin häämessut 29.1.2023

Perinteiset Porin häämessut järjestetään jälleen tammikuussa 2023. SAMKin Agora -salissa järjestettävät häämessut tarjoavat inspiraatota elämäsi tärkeimpään päivään. Tarjolla myös vinkkejä arjen hyvinvointiin. 

Löydät Kultajousen messuosaston myös Porin häämessuila. Tule tutustumaan ja ihastumaan upeisiin Princess ja Story of Love timanttikorumallistoihimme, ja löydä unelmiesi sormus! Häämessuilla mahdollisuus tutustua myös hiljattain lanseeratun Fenia laboratoritimanttikorubrändin upeisiin sormuksiin. Nähdään Porissa!

 

 

 

Kultajousi Timantti & Talentti

Kultajousi Timantti & Talentti on täysin uusi kilpailusarja nuorille hevosille esteratsastuksessa. 

Seuraa Instagramissa @timanttijatalentti