Yli 50 euron ostoksesta postikulut 0 € (ei koske kotiinkuljetusta).
Tilaa verkosta ja nouda tilaus lähimmästä Kultajousi-myymälästä, toimitus 0 €.

Kultajousi mukana eri tapahtumissa vuonna 2019!

Kultajousi on mukana eri messuilla ja tapahtumissa ympäri vuoden. Ota tapahtumakalenteri talteen, nähdään messuilla ja tapahtumissa!

Omat pyörät näytille Mylly Trial ja Moottoripyöränäyttelyyn

Kauppakeskus Mylly, Raisio 30.-31.2019

Oman moottoripyöränsä ja moponsa voi tuoda veloituksetta näytille kauppakeskus Myllyssä Raisiossa kuun lopulla järjestettävään Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyyn. Tapahtumassa on mahdollista tavoittaa useita tuhansia silmäpareja. Turun Seudun Moottoriurheilijat (TSMU) järjestää neljättä kertaa Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyn Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa viikonloppuna 30.-31. maaliskuuta.

Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyssä nähdään myös trial-moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä. Lapsille on tarjolla pomppulinna sekä sähkömopojen ajorata (5€), jonka tuotto ohjataan TSMU:n lapsi- ja nuorisotoimintaan.

Ajonäytökset ja näyttely ovat yleisölle maksuttomia. Näytöksiä järjestetään useita kertoja päivässä ja näyttely on avoinna kauppakeskus Myllyn aukioloaikojen mukaisesti lauantaina ja sunnuntaina 30.-31. maaliskuuta kello 10-19.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilla.

Kultajousi Fitness Classic 2019

Helsingin Kulttuuritalo 20.-21.4.2019

Lisätiedot ja aikataulut tapahtuman nettisivuilta.