X


Titaanisormukset

Titaanisormukset miehille ja naisille Kultajousen verkkokaupasta! Ajattoman tyylikkäät titaanisormukset sopivat arkeen ja juhlaan niin miehille kuin naisillekin. Myös titaani kihlasormukset sekä titaani vihkisormukset ovat tänä päivänä varsin yleisiä, ja etenkin miesten suosiossa. Titaani kihlasormukset ja titaani vihkisormukset ovat erinomainen vaihtoehto perinteisten kultaisten sormusten rinnalle. Valikoimastamme löydät laadukkaat Duetto ja Schalins titaanisormukset, jotka ajattoman designinsa puolesta soveltuvat erinomaisesti niin kihla- ja vihkisormuksiksi, kuin myös muuhun käyttöön. Tutustu titaanisormus valikoimaamme ja tilaa helposti vaikka suoraan kotiovelle!

Titaani on kevyt ja kestävä materiaali

Titaanisormukset ovat etenkin päivittäisessä käytössä varsin miellyttäviä, mikä lienee suurimpia syitä niiden suosioon. Materiaalina titaani on erittäin kevyttä mutta varsin kovaa ja kestävää materiaalia. Lisäksi titaanin upean kirkas hopeanhohtoinen väri säilyy sormuksessa kauniina vuodesta toiseen. Materiaalin huonosta lämmönjohtokyvystä johtuen titaanisormukset tuntuvat ihoa vasten miellyttävän lämpimältä myös kylmillä keleillä. Nämä ominaisuudet tekevät titaanista ihanteellisen materiaalin juuri päivittäiseen käyttöön tarkoitetuissa kihla- ja vihkisormuksissa.

On kuitenkin hyvä tietää, että titaanisormusten pinta naarmuuntuu jokseenkin helposti, jolloin pienet käytönjäljet saattavat näkyä sormuksen pinnassa. Usein titaanisormusten elämää nähnyt pinta kuitenkin viehättää, eivätkä pienet muistot elämästä haittaa sormuksen käyttöä lainkaan. Käytössä syntyneet naarmut saa kuitenkin tavallisesti melko helposti poistettua, mattapintaisesta sormuksesta naarmut voi poistaa esimerkiksi karhealla hankausvillalla. Tarvittaessa titaanisormus voidaan huoltaa myös kultasepällä, seppäpalveluita voit tiedustella lähimmän Kultajousi -myymälän kautta. Muutoin titaanisormuksen huoltaminen on varsin helppoa, sillä sormuksen pinnan voi tarvittaessa puhdistaa helppokäyttöisten korujenpuhdistustuotteiden avulla.

Kultajousi kihlasormukset sekä vihkisormukset valikoimastamme löydät laadukkaat sekä tyylikkät titaaniset sormukset, kuten myös valikoiman muita upeita sormuksia. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen sormus tärkeän lupauksen merkiksi.

Titaanisormus allergia

Titaanisormukset ovat myös allergikkojen sekä herkkäihoisten suosiossa. Materiaalina titaani soveltuu allergiselle hyvin, sillä se ei reagoi elimistön kanssa lainkaan. Näin ollen myös herkkäihoiset sekä allergioista kärsivät voivat useimmiten käyttää titaanikoruja varsin turvallisin mielin.

Titaanisormukset hinta – edullinen vaihtoehto

Perinteisten kultaisten kihla- ja vihkisormusten rinnalla titaanisormukset ovat varsin edullinen vaihtoehto. Edullisuutensa puolesta titaaniset kihla- ja vihkisormukset ovatkin varsin helppo valinta, sillä yhtenäisestä hintaluokasta löytyy useita eri tyylisiä sormuksia niin miehille kuin naisillekin. Tavatonta ei ole sekään, että ensimmäiset kihlasormukset ovat titaaniset kihlasormukset, jotka myöhemmin päivitetään esimerkiksi kultaisiin vihkisormuksiin. Sormuksen hinnalla ei kuitenkaan ole suurtakaan merkitystä, vaan tärkeintä on se, että sormus on kantajalleen mieluinen.

Titaanisormukset Kultajousen verkkokaupasta

Tilaa titaanisormukset Kultajousen verkkokaupasta helposti ja näppärästi vaikka suoraan kotiovelle! Yli 50€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Postiin ja Postin noutopisteisiin. 

Valikoimastamme löydät klassisen ajattomat ja ilmeeltään yksinkertaiset titaanisormukset, sekä moderneja sormuksia tyylikkäillä yksityiskohdilla. Duetto-sormuksiin on lisätty yksityiskohtia 14 karaatin kelta- ja valkokullalla kun taas ruotsalaista designia olevat Schalins-malliston titaanisormukset ovat pelkistetympiä ja sisältävät pelkkää titaania.Huomaathan, että Duetto- ja Schalins -sormukset valmistetaan aina tilauksesta, minkä vuoksi tuotteissa on normaalia pidempi toimitusaika. Kunkin tuotteen toimitusajan löydät helposti tuotekortilta.

Katso myös laajan valikoimamme kaikki kihlasormukset ja vihkisormukset, sekä timanttisormuksetkultasormukset ja hopeasormukset. Mikäli kaipaat apua täydellisen sormuksen valintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

79
  369

 

Schalins kihlasormus, titaania, pienet zirkoniakivet

_20083488

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, isot zirkoniakivet

_20083487

199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 18,5 - 23,5

_20083484

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania 6 mm, koot 14,5 - 18

_20083483

89,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 18,5 - 23,5

38846

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, koot 14,5 - 18

38845

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, titaania, flakka, koot 14,5 - 18

38843

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto kihlasormus 6 mm, timanttileikkausraidat

23268

335,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Duetto kihlasormus 6 mm, kultaraita

23267

279,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää