Kultajousi

KULTAJOUSI-KETJU

Kultajousi on muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana pystyt vapaasti tutustumaan myymälässämme yksilölliseen valikoimaamme ja joka kuukausi esiteltäviin uutuustuotteisiimme. Valikoimamme suunnitellaan niin, että se sisältää oikeassa suhteessa kiinnostavia kotimaisia ja kansainvälisiä tuotteita, sekä paikkakuntakohtaisesti sopeutetun valikoiman kansainvälisiä muoti- ja premium-merkkituotteita.  Kultajousi-myymälöiden lisäksi Elegance Kultajousi-myymälät suurimmilla paikkakunnilla palvelevat laajennetulla merkkituotevalikoimalla. ”Pop-up”- periaatteella toimivista Kultajousi Outlet myymälöistä voit tehdä löytöjä aktiivimallistosta poistuvien tuotteiden joukosta. Kaikki myymälämme toteutetaan niin, että tuotteet ovat inspiroivassa ympäristössä esillä hintoineen tuoteperheittäin. Sesonkien uutuudet ja kiinnostavimmat tuotteet esitellään lähes kaikkiin kotitalouksiin jaettavilla tuotekuvastoilla 6-8 kertaa vuodessa.  Uutuustuotteista jaamme myös tietoja kanta-asiakkaillemme henkilökohtaisilla katalogeilla, sähköposteilla sekä teksti- ja multimediaviesteillä. Kanta-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. Suuri osa tuotteistamme on myynnissä myös verkkokauppamme kautta. Myös verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä lisätieto- ja muissa kysymyksissä neuvomme mielellämme kaikissa myymälöissä.

Myymäläverkostomme kattaa jo lähes kaikki suurimmat kaupungit ja taajamat. Löydät meidät useimmista kauppakeskuksista, suurimmista hypermarketeista sekä keskeisiltä paikoilta kaupunkien keskustoissa.  Uusia myymälöitä avaamme jatkuvasti saattaaksemme Kultajousen lähelle yhä useampia asiakkaita. Olemme olleet myös hyvin tyytyväisiä saadessamme teiltä asiakkailta toiveita ja vihjeitä uusien myymälöiden avaamiseksi. Myymälät suunnitellaan aina siten, että ne ovat mahdollisimman avaria, valoisia ja tuotteiden esillepano on toteutettu asiakasystävällisesti. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti koulutusohjelmilla palvelemaan teitä ystävällisesti, iloisesti ja asiantuntevasti. Se on meille kunnia-asia.

Ympäristö-, vastuu- ja kotimaisuusasioihin kiinnitämme yhä kasvavassa määrin huomiota. Osa kotimaassa valmistamistamme tuotteista, kuten Princess-korut, ovat Avainlippu- ja Design from Finland -merkittyjä. Myymälämme sisustukset ja kalustukset ovat kotimaisia. Valaistus myymälässä on yksi suurimmista lämpökuorman tuottajista ja sähkönkulutuksen eristä. Energiankulutusta ja lämpökuormaa pienennetäänkin jatkuvasti mm. siirtymällä led-valaistuksen käyttöön niin perus-, kohde- kuin mainosvalaistustenkin käytössä. Kaikki pakkausmateriaalimme kierrätetään ja olemme PYR Pakkausalan ympäristörekisterin jäseniä. Kampanjajulisteissamme olemme siirtymässä led-tauluihin. Timanttiemme toimittajilta vaadimme sitoutumisen Kimberley prosessiin, joka keskittyy estämään ns. konfliktitimanttien maahantuonnin. Ulkomaiset toimittajat ovat luonnollisesti tärkeitä, jotta voimme palvella asiakkaitamme muodin viimeisimmillä uutuuksilla myös maailmalta. Näidenkin toiminnalle asetamme tiukat eettiset vaatimukset ja pyrimme valvomaan tuotanto-olosuhteita paikallisesti. Tuoteorganisaatiomme ja konsernin CSR Corporate social responsibility-toiminto suorittavat jatkuvasti tätä valvontaa. CSR toimii myös läheisessä yhteistyössä kansainvälisen BSCI Business Social Compliance Initiative- järjestön kanssa.

Kultajousi kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan korujen ja kellojen vähittäiskauppaan keskittyvään konserniin, jolla on myymälöitä yhteensä noin 300. Toimintaperiaatteenamme on, että kaikki myymälät ovat suoraan yrityksen omistuksessa ja jokaisen myymälän toiminnasta ja palvelusta vastaa ammattitaitoinen myymäläpäällikkö. Yritys on vahva ja sille on vuosittain myönnetty Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat”-sertifikaatti samoin kuin Balance Consultingin ”Menestyjä”-sertifikaatti.

Katso Kultajousen myymälät täältä.

Lisätietoja antaa:

markkinointijohtaja Tomas Nyberg, p. +358 207 417 615 tai tomas.nyberg(ät)kultajousi.fi