X


 

Ostamme Kultaa – maksamme reilun hinnan!

Kultajousi hyvittää rahana:

14K kullasta 19,40€/g
18K kullasta 25,00€/g
24K kullasta 33,30€/g

Kullan markkinahinta muuttuu kokoajan, jolloin myös kullasta maksettava korvaus vaihtelee. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jos kullan maailman markkinahinta muuttuu oleellisesti. Eri yritykset myös kertovat kullasta maksettavan korvauksen eri tavalla. Kannattaa siis tarkistaa onko kyseessä esim. 14K vai 24K kullasta maksettava hinta. Kultajousen ajankohtaisen päivähinnan, kun myyt kultaa, voit aina tarkistaa tältä sivulta tai Kultajousen myymälästä.

 

 

KULLAN OSTO KULTAJOUSI-MYYMÄLÖISSÄ

Kultajousi-myymälöissä on aina vastaanotettu ja vaihdettu asiakkaiden romukultaa uusiin tuotteisiin. Nyt voit myös myydä kultasi ja saada hyvityksen rahana tai lahjakorttina.

Kaksi tapaa saada hyvitys

Tarjoamme asiakkaillemme kaksi eri vaihtoehtoa saada hyvitys kullasta. Voit itse vapaasti päättää, mitä vaihtoehtoa hyödynnät.

1) Vaihda kulta rahaksi Vaihtoehdossa 1 hyvitys kullasta maksetaan rahana asiakkaan tilille kolmen viikon kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet kullan.

2) Vaihda kulta lahjakorttiin (etu +20 %) Mikäli asiakas haluaa hyvityksen kullasta Kultajousen lahjakortin muodossa, antaa Kultajousi kullan arvoon +20 %:n korotuksen. Lahjakortin arvo on siis 120 % kullan arvosta. Asiakas voi vapaasti päättää, mihin Kultajousen tuotteisiin Kultalahjakortin käyttää. Kultalahjakortilla voi ostaa myös alennettuja tuotteita sekä kampanjatuotteita ilman rajoituksia. Lahjakortti toimitetaan 3 viikon kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet kullan. Lahjakortin voimassaolo on 12 kk.

 

 

SÄÄNNÖT/RAJOITUKSET

Korujen tulee olla varustettu kotimaisilla, vähintään 14 karaatin leimoilla. Otamme vastaan kultakoruja kuten, sormuksia, ketjuja, riipuksia, korvakoruja, rintaneuloja, ranneketjuja, rannekoruja. Emme ota vastaan kultahampaita.

Tarkka paino punnitaan vain kultaosuuden osalta. Punnitusta varten esineistä poistetaan niihin istutettuja kiviä sekä muita osioita (aina kun mahdollista). Irrotus saattaa vahingoittaa esineitä, eikä Kultajousi Oy vastaa näin mahdollisesti aiheutuneista esineiden vaurioista asiakkaalle. Keskusvarastolla irrotetut osiot esineistä ovat Kultajousi Oy:n omaisuutta.

Mikäli asiakkaan tarjoamassa kultaerässä on massalla täytettyjä koruja, jalokivikoruja (joista asiakas haluaa kivet takaisin) tai esim. kultahampaita, emme voi vastaanottaa kyseisiä tuotteita. Poikkeus: niissä myymälöissä, joissa toimii oma seppä tai seppäpalvelut ovat muuten käytettävissä, voimme ottaa vastaan myös jalokivikoruja, täytettyjä koruja, ketjun paloja, kultahampaita ja muita vastaavia tuotteita niissä tapauksissa kun seppä pystyy kiistatta varmistamaan korujen aitouden ja kullan pitoisuuden. Tämä prosessi on hitaampi ja siitä aiheutuvat lisäkulut peritään asiakkaalta.

Asiakas saa hyvityksen kullan jättöpäivän mukaan.

Kultaharkoissa tulee aina olla aitoustodistus mukana.

Asiakkaalta tarkistetaan aina henkilötiedot. Kultaa myyvän henkilön on oltava täysi-ikäinen (väh. 18 v.).

 

 

 

14.04.2022