Kultajousessa on Inventaarityhjennys! Toimitusmaksu 0 € yli 50 € tilauksiin.
Tilaa verkosta ja nouda tilaus Kultajousi-myymälästä 0 €.

Tommi Soidinmäki - Ekso

Tommi Soidinmäen suunnittelemat Ekso-korut ovat saapuneet Kultajousi-myymälöihin!

Jokaisen Ekso-tuotteen ostajalle Tommi Soidinmäen sinkku kaupan päälle! Rajoitettu erä.

Olen aina halunnut haastaa, ja löytää uusia tapoja ilmaista itseäni. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi olen jo pikkupojasta lähtien halunnut luoda jotain uuttaja konkreettista myös käsilläni! Tässä ja musiikin tekemisessä on yllättävän paljon samankaltaisuuksia; saan olla luova ja antaa sisimmästäni palan!

Yksi suuri eroavaisuus on siinä kun suunnittelen korun ja saan sen fyysiseen muotoon se on lopullinen. Mutta musiikissa esimerkiksi äänitetyt ja konsertissa esitetyt kappaleet ovat jatkuvan prosessin alla ja ne muuttuvat omien elämänkokemuksien myötä. Musiikissa ei ole olemassa ns. valmista "tuotetta" jota esitetään samanlaisena kerrasta toiseen.

Toisena eroavaisuutena koen työprosessissa äänen; kun suunnittelen koruja on vain hiljaisuus.

Läheiset ja ympäröivä maailma sekä musiikki. Ekso -korusarjassa puolestaan avaruus.

Minua aina kiehtonut avaruuden moninaisuus ja se onko jossain tuolla elämää ja vastauksia joita olemme pyrkineet etsimään jo sukupolvien ajan. Korusarjani Ekso -nimi tulee tähtitieteestä; sillä tarkoitetaan planeettaa jolla elämä olisi jollain tasolla todennäköisesti mahdollista.

Ekso-korumallistolle on luotu oma nimikkokappale ”Kaksi palavaa”, jonka musiikkivideossa Ekso-korut ovat vahvati mukana. Kaksi palavaa -kappaleen sanoma osui suoraan sisälle; laulu kahden ihmisen palavasta rakkaudesta ja kiintymisestä toisiinsa. Se tukee hyvin myös Ekso -korumallistoa, sillä samanaisia tunteita kävin läpi suunnitellessani korua.

Toivottavasti pidätte Ekso-koruista ja Kaksi palavaa -musiikkivideosta.

Rakkaudella Tommi.

59
  79

Tommi Soidinmäki, sormus Ekso

_20084819

59,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Tommi Soidinmäki, riipus Ekso

_20084818

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää