Hyödynnä Löytöpäivä-edut!
Väh. 100 euron ostoksesta -20 € koodilla KJLOYTO20
Väh. 300 euron ostoksesta -80 € koodilla KJLOYTO80
Väh. 700 euron ostoksesta -200 € koodilla KJLOYTO200
Etukoodit koskee normaalihintaisia Kultajousen oman maahantuonnin mallistoja sekä brändejä.

Kultajousi-tili

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
• Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
• Tili on henkilökohtainen ja jatkuvakäyttöinen
• Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää oikealla olevista linkeistä.


Rahoitusta voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla: kultajousi

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Kultajousi myymälöissä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.
Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ! Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.