Toimitus postin noutopisteisiin 4,90 €.

Vähintään 30 euron tilauksiin toimitus postin noutopisteisiin 0 €.

Vähintään 100 euron tilauksiin kotiinkuljetus 0 €.

Katso Alekoodit tästä

Arvo-asiakkuus

Kultajousen Arvo-asiakkaana voit hyödyntää valtakunnallisia Arvo-asiakasetujamme missä tahansa Kultajousen myymälässä Suomessa. Järjestämme myymälöissämme myymäläkohtaisia tapahtumia ja tarjouksia Arvo-asiakkaille, joista saat tiedon sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Saat kaikista Kultajousi-myymälöissä tehdyistä ostoksista 3 % Arvo-bonusta, saat bonuksen myös verkkokauppaostoksistasi ilmoittamalla yhdeksän (9) numeroisen Arvo-asiakasnumerosi tilauksen yhteydessä. Kun bonuskertymäsi on vähintään 5 euroa, saat vähintään kerran vuodessa postissa tiedotteen kerätyn Arvo-bonuksen määrästä ja summaa vastaavan Arvo-bonuslahjakortin. Bonuslahjakortin summan voit käyttää ostoksesi yhteydessä missä tahansa Kultajousen myymälässä.

Liittyminen Arvo-asiakkaaksi on maksutonta.

YLEISTÄ
Nämä ehdot koskevat Kultajousen Arvo-asiakasjärjestelmää. Kyseisen bonus- ja kanta-asiakasjärjestelmän on perustanut Kultajousi Oy, ly-tunnus 0222163-2 (jatkossa käytetään nimitystä Kultajousi). RYHDY ARVO-ASIAKKAAKSI JA SAA ETUJA!
1. Maksuton jäsenyys 
2. Bonusta kaikista ostoksista 3%
3. Henkilökohtaisia tarjouksia 
4. Vain jäsenille tarkoitettuja tarjouspäiviä 

ARVO-ASIAKASJÄRJESTELMÄN SÄÄNNÖT 
Jäsenyys on maksuton ja henkilökohtainen. Jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Jäsenien on oltava vähintään 18-vuotiaita ja kirjoilla Suomessa. Voit ryhtyä Arvo-asiakkaaksi Kultajousi-myymälässä tai verkkokaupassa tilauksesi yhteydessä. Arvo-asiakkuuden voi irtisanoa milloin tahansa. Jokainen ostos Kultajousi-­myymälässä kerryttää Arvo-bonusta. Arvo-bonuksen saa myös verkkokaupasta antamalla Arvo-asiakaskortin tiedot tilauksen yhteydessä. Arvo-bonus on 3 % ostoksen verollisesta loppusummasta. Arvo-bonusta saa myös ostettaessa lahjakorttia. Arvo-­bonusta ei kerry lahjakortilla maksetusta ostoksesta. Arvo-bonuksen saamisen edellytyksenä on, että Arvo-asiakaskortti esitetään ostoksen yhteydessä ennen maksamista. Arvo­-bonusta ei myönnetä ostoksista jälkikäteen. Arvo­-bonuksen keräysjakso on sidottu bonuskertymään. Arvo-bonusseteli lähetetään Arvo-bonuskertymän minimimäärän 5 euroa täyttyessä. Tällöin bonus nollaantuu ja bonusten kerääminen alkaa alusta. Yrityskorteilla maksetuista tai laskutuskaupoista ei myönnetä bonusta eikä yritys- tai yhteisölle perustetun asiakaskortin kautta tehdyistä ostoista. Arvo-bonusseteli on käytettävissä kaikissa Suomen Kultajousi-myymälöissä. Arvo-bonussetelin lunastuksen yhteydessä tulee esittää henkilökohtainen Arvo-asiakaskortti. Omaa henkilökohtaista Arvo-bonuskertymää voi tiedustella osoitteesta arvoasiakas@kultajousi.fi. Arvo-bonusseteli on voimassa 6 kk lähetyspäivästä. Turmeltuneita tai hävinneitä Arvo-bonusseteleitä ei korvata. Arvo-bonusta ei voi vaihtaa rahaksi tai lahjakortteihin. 

HENKILÖ- JA OSTOTIETOJEN TALLENNUS JA KÄSITTELY 
Henkilö- ja ostotietojen käsittelyn tarkoituksena on varmistaa Arvo-asiakkaiden henkilöllisyys ja yhteyden saaminen heihin sekä hallinnoida ostoja Arvo-bonuksen myöntämiseksi. Tätä tarkoitusta varten Kultajousi tallentaa Arvo-asiakkaidensa nimet, osoitteet, matkapuhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, syntymäajat ja ostotiedot. Päivitetyt osoitetiedot saamme säännöllisesti Väestörekisterikeskuksesta. Meidän on tärkeää saada Arvo-asiakkaistamme kokonaiskuva voidaksemme tarjota yleisiä ja kohdennettuja tarjouksia ja alennuksia. Yli 36 kuukautta vanhoja tietoja ei käytetä markkinointitarkoitukseen. Olemme sinuun yhteydessä postitse, tekstiviestitse ja sähköpostitse. Ellet halua saada yhteydenottojamme jonkin kanavan kautta, voit milloin tahansa poistua lähetyslistalta linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 


HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN 
Kultajousi ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai palveluiden tarjoamiseksi sinulle, henkilötietojesi analysoimiseksi tai markkinointimateriaalin painamisen ja jakelun vuoksi. Kultajousi pitää yhteyttä Arvo-asiakkaisiinsa pääasiassa suoramarkkinointikirjeillä sekä sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteessamme. Voit milloin tahansa kirjoittaa meille (katso osoite alla) ja pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistamista tai perua suostumuksesi. Voit myös kerran vuodessa pyytää selvityksen siitä, mitä tietojasi meillä on tallennettuna. 

SUOSTUMUS HENKILÖ- JA OSTOTIETOJEN KÄSITTELYYN 
Ryhtyessäsi Kultajousen Arvo-asiakkaaksi hyväksyt nämä ehdot sekä annat Kultajouselle luvan käsitellä henkilö- ja ostotietojasi näiden ehtojen mukaisesti. Suostut myös vastaanottamaan Kultajouselta suoramarkkinointimateriaalia sähköpostitse, tekstiviestitse ja postin välityksellä. Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi ja perua suostumuksesi. Irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteeseen arvoasiakas@kultajousi.fi. Irtisanomisen yhteydessä Arvo-bonuskertymää ei palauteta. 

SOPIMUSAIKA 
Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan, ja sitä jatketaan aina kalenterivuosi kerrallaan. Kultajousi pidättää oikeuden lopettaa niiden asiakkaiden jäsenyys, jotka eivät ole käyttäneet jäsennumeroaan kolmeen vuoteen. Kultajousella on oikeus irtisanoa jäsenyys myös, jos Kultajousi päättää lopettaa Arvo-asiakasjärjestelmän tai jos asiakas on käyttänyt jäsenyyttään väärin. 


EHTOJEN MUUTOKSET 
Kultajousi pidättää oikeuden muuttaa jäsenehtoja ilmoittamalla muutoksista kuukautta ennen niiden voimaan astumista. Kulloinkin voimassa olevat Kultajousen Arvo-asiakasjärjestelmän ehdot ovat osoitteessa www.kultajousi.fi. 

YHTEYSTIEDOT 
Jos sinulla on kysyttävää Kultajousen Arvo-asiakasjärjestelmästä, ota yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun.
S-posti: arvoasiakas@kultajousi.fi
Puhelinnumero: 0207 417 600 
Osoite: Kultajousi Oy Välitalontie 71 00660 HELSINKI 
Liity Kultajousen Arvo-asiakkaaksi lähimmässä Kultajousi-myymälässä. 04.02.2020