Absolute Motion designed by Jorma Uotinen

Jorma Uotisen suunnittelema korumallisto korkeakiiltoisesta teräksestä, mattapintaisesta kumista ja suomalaisesta mustasta luonnonkivestä.

Jorma Uotinen on aiemmin suunnitellut teatterin naisille koruja ja innostui suunnittelemaan Rockersille oman mallistonsa, jossa sai vapaasti käyttää luovuuttaan.

Isot korut, kiiltävä teräs ja musta mattakumi luovat koruissa vastakohtia sekä kiiltävä luonnonkivi tekee siitä dynaamisen kokonaisuuden. Korujen design on täysin Jorman käsialaa ja toteutus tehty täysin Jorman piirustusten sekä toiveiden mukaan.

Absolute Motion korumallisto perustuu liikkeeseen, jossa jäykiksikin mielletyt materiaalit on pyritty saamaan tanssimaan koruina. Jokaisen korun yksityiskohta on hiottu niin, että siihen saadaan absoluuttinen liike.

ABSOLUTE BLACK louhittu Kainuusta, Suomesta.

Tämä täydellisen tumma luonnonkivi on löydetty ja louhittu Kainuussa, Suomessa. Se on kivi Talvisodan taisteluita kuiskaavista metsistä, Raatteen tien maastoista, Suomussalmelta. Tämä upea tummanpuhuva luonnonkivi on yhtä kova ja sisukas kuin suomalainen sotilas.

Ja syystäkin se on meidän pääraaka-aineemme. Ollessa kova ja kestävä sekä ainutlaatuisen tasalaatuinen, on se myös elintarvikekelpoinen.

"NAARMUUNTUMATON JA KESTÄÄ VAIKKA JUNA AJAISI YLI"

Se on muinaisen tulivuoran purkukanavan kivi, yksi kovimmista ja lämpöä kestävimmistä kivistämme. Ja se on nimetty ulkonäkönsä mukaan - Absolute Black.

Ja koska se on syntynyt muinaisessa tulivuoressa, omaa se täydellisen lämmönsitomiskyvyn. Voit pakastaa sen tai laittaa tuleen, niin se sitoo kylmyyttä ja kuumuutta pitkäksi aikaa vahingoittamatta pintaansa.

Puhuttaessa lopputuotteesta, voi pinta olla trendikkään mattamusta, korkea kiiltoinen tai asennetta omaava raakapinta.

KILAHTAVA ÄÄNI MERKKINÄ AUTENTTISUUDESTA. Tämä erityisen luonnonkiven tunnistaa luonnossa korumaisesta kilahdusäänestä kivivasaralla sitä iskettäessä.

DESIGNS FROM SCRATCH

Synkkänä hetkenä valon pilkahduksen nähdessään, alkaa luonnos syntyä lyijykynällä paperille, tavoitteena lopputuote, joka miellyttää omistajaa ja saajaa.

Suunnittelua yhdessä tai erikseen, on lopputuote kuitenkin viilattu kuntoon toisen täydentäessä visiota. Joka on parhaimmillaan palkitsevaa.

Geometrinen synkkyys. Tuotteen trendikäs ilme yhdistettynä mystiseen tummaan luonnonmateriaaliin, pistää uuden omistajan arvailemaan sen luonnetta.

Unohtamatta kunnioittaa materiaalia, yritämme käyttää kivestä kaiken. Intohimomme onkin, että lähitulevaisuudessa voimme käyttää kiven sahauksen syntyvän "kivisahausjätteen" uudella innovatiivisella tavalla.

ABOUT US

Tummanpuhuva perheyritys pohjoisesta Suomesta, Kainuusta. Kaksi päätä yhdessä saamassa inspiraation Suomen pitkästä kaamosajasta. Käsityötä ensimmäisestä luonnoksesta lopputuotteeseen, saaden muodon tarinasta. Tavoite tunkeutua ihmisten mieliin, antaen vaihtoehtoisen ajattelutavan hitusella rokkia.

Materiaali pääasiassa synkkää kuten me, aitoa puhdasta suomalaista luonnonkiveä.

Lue lisää

42
  105

Kaikki hopeakorut ja lahjatavarat -30% vain tämän viikon!

Absolute Motion Stone -kalvosinnapit

_20094631

62,50 € 125,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Absolute Motion Cross | Plus -kaulakoru

_20094629

72,50 € 145,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Absolute Motion Circle kaulakoru

_20094627

99,50 € 199,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Absolute Motion Stone -korvakorut

_20094626

105,00 € 210,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Absolute Motion Rubber -korvakorut

_20094625

42,50 € 85,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää