X


Valmistujaiset

 

Parhaat valmistujaislahjat vastavalmistuneelle Kultajousesta!


Valmistujaiset ovat monen nuoren kuten myös aikuisen kevään taikka talven kohokohta. Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat ovat tärkeä juhla koulunsa päättäville, kuten myös heidän läheisilleen. Tuore ylioppilas - muista myös äitiä perinteen mukaan kultaisella lyyralla! Valmistujaispäivä on tärkeä päivä, se on uusi ja iso etappi valmistuneen elämässä ja toimii usein ponnistuslautana kohti uutta elämänvaihetta. Tätä upeaa saavutusta, ylioppilaaksi päässyttä tai ammattiin valmistunutta on syytä juhlia! Onnittele valmistunutta lahjalla joka kestää ikää, ja jossa muistot säilyvät kantajansa mukana vuodesta toiseen!

Mitä valmistujaislahjaksi?

Pohditko vielä, mitä valmistuneelle tulisi antaa lahjaksi? Ei hätää, Kultajouselta löydät parhaat valmistujaislahjat jokaiselle valmistuneelle! Vuodesta toiseen suosittuja valmistujaislahjoja ovat erilaiset korut, asusteet sekä kellot. Pieni valmistujaislahja on tärkeä tapa onnitella valmistunutta ja luoda elämänmittaisia muistoja tärkeästä hetkestä. 

Valmistujaislahja naiselle voi olla esimerkiksi sirot timanttikorvakorut taikka kaunis riipus. Myös kotimaista muotoilua edustavat Kalevala korut ovat vuodesta toiseen yksiä suosituimmista valmistujaislahjoista. Perinteinen valmistujaislahja miehelle ovat esimerkiksi solmionpidin taikka kalvosinnapit. Myös tyylikäs kello on lunastanut paikkansa suosituimpien valmistujaislahjojen joukossa. Takuuvarma valmistujaislahja miehelle ja naiselle on tietenkin Kultajousen lahjakortti, jolla annat lahjasaajan valita itse parhaan valmistujaislahjan! Älä siis suotta enää murehdi mitä valmistujaislahjaksi antaa, vaan tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat valmistujaislahjat Kultajousesta! Mikäli kaipaat apua täydellisen valmistujaislahjan valitsemiseen olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi verkkokauppamme Chat -ikkunan kautta.

Valmistujaislahja naiselle

Mietitkö vielä, mitä valmistujaislahjaksi naiselle? Ei huolta, sillä meidän valikoimastamme löytyy taatusti täydellinen valmistujaislahja naiselle! Perinteisesti valmistujaislahja naiselle on jokin valmistuneen tyyliin sopiva koru tai muu asuste. Valmistujaislahjaksi saatu koru on ihana lahja, jonka matkassa arvokkaat muistot säilyvät vuodesta toiseen. Mikäli lahjansaajan mieltymykset ovat hallussa, on valmistujaislahjan valitseminen naiselle melko helppoa. Jos tarkkaa tietämystä ei kuitenkaan ole, kannattaa luottaa suosituimpiin klassikoihin, jotka sopivat jokaiselle ja yllättävät lahjansaajan iloisesti vuodesta toiseen.

Timanttikorut ovat suosittu valmistujaislahja etenkin aikuiselle naiselle, mutta ne sopivat erinomaisesti valmistujaislahjaksi myös nuorelle naiselle. Timanttien symbolinen merkitys on suuri, ja ne sopivat mainosti myös valmistujaispäivään. Timanttikorujen ohella myös kultakorut ovat varsin suosittuja valmistujaislahjoja. Edullisempaa valmistujaislahjaa etsiessä kannattaa tutustua myös hopeakorujen laajaan valikoimaan. Esimerkiksi hopeinen korusetti on ihastuttava valmistujaislahja, joka taatusti pääsee käyttöön.

Meiltä löydät myös useita kansainvälisiä kuin myös kotimaisia brändejä, joiden mallistoista löytyvät monen vastavalmistuneen suosikkilahjat. Kotimaisilta Kalevala ja Lumoava brändeiltä löydät suosittuja valmistujaislahjoja moneen makuun aina sormuksista riipuksiin ja korvakoruista rannekoruihin. Säihkyvän upeita sekä näyttäviä koruja löytyy puolestaan lähes ikonisesta Swarovski -mallistosta ja trendikkäitä kelloja naisille löydät muun muassa Tommy Hilfiger sekä Gant brändien valikoimista. Katso verkkokauppamme kattava valikoima valmistujaislahjat naiselle ja löydä kesän parhaat lahjat!

Valmistujaislahja naiselle voi olla myös helppo ja yksinkertainen valinta - Kultajousen lahjakortilla annat lahjansaajan valita parhaat valmistujaislahjat itse!

Valmistujaislahja miehelle

Mietitkö vielä, mitä valmistujaislahjaksi miehelle tai mitä pojalle valmistujaislahjaksi? Ei huolta, sillä meidän valikoimastamme löytyy taatusti täydellinen valmistujaislahja miehelle ja pojalle! Suosituin valmistujaislahja miehelle on kello tai koru, ja lisäksi asusteet kuten solmioneula tai kalvosinnapit ovat edelleen suosittuja valmistujaislahjoja. Katso verkkokauppamme kattava valikoima valmistujaislahjat miehelle ja löydä kesän toivotuimmat lahjat!

Tyylikäs miesten rannekello on oiva valmistujaislahja niin nuorelle kuin aikuisellekin miehelle. Kelloissa on mistä valita, se on sekä käytännöllinen että tyylikäs valmistujaislahja miehelle. Rannekelloa valitessaan kannattaa pohtia lahjansaajan arkea eli sitä, millaiseen käyttöön kello tulee. Kellon ulkonäön ohella on syytä kiinnittää huomiota sen materiaaleihin sekä sen toiminnallisuuksiin. Sporttinen mies kaipaa kestävää teräksistä multifunnction kelloa, ja päivittäiseen käyttöön sopii puolestaan hillityn tyylikäs pukukello. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen kello lahja valmistuneelle!

Entä mikset ostaisia korulahjaa valmistujaislahjaksi miehelle? Monet miehet arvostavat korulahjaa siinä missä naisetkin, ja samaan tapaan korujen mukana säilyvät monet tärkeät muistot läpi elämän. Meiltä löydät laajan valikoiman miesten koruja moneen eri tyyliin ja tilenteeseen sopivasti. Mikäli haluat luottaa klassikoihin, voi lahja valmistuneelle olla esimerkiksi kultainen kaulaketju ja siihen yhteensopiva ranneketju, tai lähes ikoninen kantasormus. Suosituilta kotimaisilta Lumoava ja Kalevala brändeiltä löytyy myös miesten mallistoja, jotka sopivat erinomaisesti valmistujaislahjaksi miehelle.

Valmistujaislahja miehelle voi olla myös helppo ja yksinkertainen valinta - Kultajousen lahjakortilla annat lahjansaajan valita parhaat valmistujaislahjat itse!

Mitä ylioppilaslahjaksi?

Tuoreelle ylioppilaalle valmistujaispäivä on usein yksi elämän merkittävimmistä päivistä. Koulutyö on takana ja ylioppilas saa painaa päähänsä uuden ylioppilaslakin. Tätä päivää on syytä juhlia yhdessä! 

Ylioppilaslahja on perinteen mukaan tapa onnitella tuoretta ylioppilasta tämän saavutuksesta. Ylioppilaslahja voi olla pieni tai suuri, sillä ajatus on se tärkein. Anna ylioppilaslahjaksi koru tai kello, joka muistuttaa kantajaansa suuresta saavutuksesta, ja jonka mukana muistot kulkevat mukana elämänmittaisella matkalla. Timanttikorut, kultakorut sekä kotimaiset Kalevala ja Lumoava mallistojen korut ovat usein suosituimpia ylioppilaslahjoja. Myös tyylikäs kello on lahja, josta tuore ylioppilas ilahtuu varmasti. Löydä täydellinen ylioppilaslahja Kultajousen valikoimasta, ja tilaa näppärästi verkosta vaikka suoraan kotiovelle!

Ylioppilas - muista myös äidinlyyra. Perinteen mukaan tuore ylioppilas antaa kultaisen lyyran äidilleen kiitoksena hoivasta ja huolenpidosta. Lyyra ylioppilaan äidille on siis eräänlainen ylioppilaan äidille annettava kunniamerkki. Tilaa lyyra äidille Kultajousen verkkokaupasta helposti ja nopeasti!

Valmistujaislahjat verkosta

Tilaa valmistujaislahjat sekä ylioppilaslahjat Kultajousen verkkokaupasta helposti ja nopeasti. Yli 50€ tilauksiin postikulut 0€! Muista myös Kultajousen lahjakortti, jolla ilahdutat jokaista vastavalmistunuttta.
Lue lisää