X


Lumoava Elämäntähti

 

Joskus en näe, kuinka turvaasi loistat,

pilvien takaakin pelkoni poistat

Tiedän sen silti, jos toviksi lähdet,

kanssamme tuikkivat tuhannet tähdet

 

Lumoavan Elämäntähti on syntynyt yhteistyössä laulaja Krista Siegfridsin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Tärkeää sanomaa kantavat Elämäntähti -korut sopivat niin sinulle itsellesi kuin myös lahjaksi läheiselle, opettajalle tai vaikkapa työkaverille. Elämäntähti -korun avulla kerrot lahjansaajan olevan todellinen tähti! Ostamalla Elämäntähti -korun olet mukana auttamassa.

Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla tuetaan Ronald McDonald Talon toimintaa. Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään lapsiasi, sisaruksiasi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntäsi.

Sekä Kristalle että Lumoavalaisille toisten auttaminen on ensisijaisen tärkeää ja siksi halusimme lähteä tukemaan Ronald McDonald Talon toimintaa Elämäntähti-korujemme avulla. Olemme suunnattoman iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme omaa ammattitaitoamme hyödyntäen auttaa sairaiden lasten perheitä vaikeiden aikojen keskellä. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

Lue lisää

69
  129

 

Lumoava Elämäntähti kaulakoru, iso riipus, kirkkaat kivet

_20135525

129,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Lumoava Elämäntähti kaulakoru, lasten riipus

_20135524

69,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Lumoava Elämäntähti korvakorut, kirkas kivi

_20135523

99,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Lumoava Elämäntähti rannekoru, kirkas kivi

_20135521

99,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Best seller

Lumoava Elämäntähti rannekoru

_20135520

79,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää