X


Kultasormukset

Löydä unelmiesi kultasormukset Kultajousesta!

Kultajousen laajasta kultasormus valikoimasta löydät sopivan sormuksen jokaiseen tilanteeseen. Valitse simppeli kultasormus arkeen, ja täydennä juhlatyylisi useilla erilaisilla kultaisilla sormuksilla. Sormusten kanssa enemmän on enemmän, valitse siis rohkeasti juuri sinun tyyliisi sopivat kultasormukset! Löydät meiltä keltakultaiset ja valkokultaiset kultasormukset miehelle ja naiselle. Valikoimamme kultasormukset on valmistettu 14 karaatin keltakullasta sekä valkokullasta. Kultasormus on myös myös erinomainen lahjaidea itselle tai rakkaalle. Tervetuloa tutustumaan!

Kultainen vihkisormus

Vielä tänäkin päivänä ovat kulta ja valkokulta vihkisormusten suosituimpia materiaaleja. Kaunis lämpimän hohtoinen keltakulta ja viileämpi, kirkkaampi valkokulta ovat molemmat vihkisormukseen mainiosti sopivia materiaaleja, jotka ovat kauniita sellaisenaan, ja joiden kaveriksi on helppo istuttaa erilaisia kiviä. Kultainen timanttisormus lienee se kaikkein klassisin valinta vihkisormukseksi.

Kultajousen valikoimasta löydät kultaiset ja valkokultaiset vihkisormukset sekä miehelle että naiselle, jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivasti. Mikäli miehen kihlasormusta päivitetään vihkisormuksia valittaessa, on pelkistetty ja klassinen kultainen vihkisormus usein varsin suosittu valinta. Tutustu kultaisiin AuMore vihkisormuksiin ja löydä täydellinen kultainen vihkisormus. Miesten sormukset valikoimastamme löydät niin ikään muun muassa kultasormukset miehille kuten myös monia muita vihkisormukseksi sopivia miesten sormuksia.

Muista myös ihastuttavat Princess ja Story of Love timanttisormusbrändimme, joista löydät niin ikään upeita vaihtoehtoja vihkisormukseksi. Katso myös Kultajousi kihlasormukset, josta löydät tyylikkäät kihlasormukset jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivasti.

Kultainen kantasormus

Kultainen kantasormus on varsin perinteinen miesten sormus, jota näkee yhä useammilla miehillä myös arkikäytössä. Ennen vanhaan kantasormuksia pidettiin kuitenkin pääosin juhlatilaisuuksissa ja niiden paikka oli pikkurillissä. Kultaisia  kantasormuksia on saatavilla useissa erilaisissa tyyleissä aina yksinkertaisemmista kuvioituihin kantasormuksiin. Eräs perinteisimmistä kantasormuksista on miesten kultainen Suomileijona kantasormus. Osta kultasormus miehelle itselle tai lahjaksi. Kultasormukset miehelle löydät Kultajousen verkkokaupasta!

Kulta materiaalina

Kultasormus on hyvä valinta silloin, kun koru pääsee päivittäiseen käyttöön. Kestävä ja helposti muokattavissa oleva kulta taipuu moneen muotoon, ja erilaisin jalometallisekoituksin kullan sävyä voidaan hienosäätää. Esimerkiksi valkokultaa valmistetaan lisäämällä kultaseokseen palladiumia. Muun muassa näiden ominaisuuksiensa vuoksi kulta on varsin ihanteellinen materiaali myös sormuksissa käytettäväksi. 

Jalometallina kulta on myös arvokas materiaali. Tavallisesti kultaiset korut säilyttävät varsin hyvin rahallisen arvonsa, joka määräytyy pitkälti sen perusteella, kuinka paljon kultaseoksessa on käytetty puhdasta kultaa. Kultasormuksen ostaessasi teet siis käytännössä pienen sijoituksen! 

Kultasormus huolto

Oikeanlaisella huollolla ja hoidolla kultasormus kuten mikä tahansa muukin koru säilyy kauniina vuosia. Voit käyttää kultaista sormustasi huoletta lähes missä tahansa tilanteessa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Esimerkiksi siivotessa, kuntosalilla urheillessa taikka kloorivedessä uidessa kultasormus kannattaa suosiolla riisua, jottei koru vaurioidu. Kultasormus on myös syytä puhdistaa säännöllisesti. Esimerkiksi helppokäyttöisellä puhdistusliinalla taikka korunpuhdistusliuoksella puhdistat kultaiset korusi hetkessä. Toisinaan päivittäisessä käytössä olevat korut on syytä huollattaa ammattilaisella. Korujen huoltotyöt onnistuvat näppärästi lähimmän Kultajousi -myymäläsi kautta.

Kultasormus netistä

Tutustu laajaan kultasormukset valikoimaamme ja tilaa näppärästi netistä Kultajousen verkkokaupasta! Tiesithän, että voit tilata verkkokauppapakettisi lähimpään Kultajousi -myymälään, ja noutaa sen myymälästä hintaan 0€. Katso myös valikoimamme miesten sormukset, kastesormukset, Kalevala sormuksetLue lisää

59
  1499

 

uutuus!

Lasten kultainen kastesormus, kirkas zirkonia

_20155392

119,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, kuvioreuna

_20146193

549,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, onyx raidat

_20146190

569,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen sormus, kirkkaat zirkoniat

_20141830

179,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen sormus, sileä ja kierre

_20139004

229,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, rosoinen pinta

_20131824

679,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, onyx

_20093306

759,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Kultainen kantasormus, pyöreä

_20086770

429,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 18,5 - 23,5

38880

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Schalins kihlasormus, 2-värinen, koot 14,5 - 18

38878

599,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore valkokultainen kihlasormus 4 mm, flakka

15606

609,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

AuMore keltakultainen kihlasormus 4 mm, flakka

15605

489,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää